Deus Ex: MD dostane druhé příběhové DLC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Deus Ex: MD dostane druhé příběhové DLC

Deus Ex: MD dostane druhé příběhové DLC

Pavel Makal

Pavel Makal

24. 1. 2017 09:14
Reklama

Deus Ex: Mankind Divided nás loni koncem srpna vzalo na veskrze povedenou procházku po futuristické Praze a o necelý měsíc později přišlo s prvním příběhovým DLC jménem System Rift. Nyní vydavatelství Square Enix a montrealská pobočka Eidosu oznamují datum vydání a obsah příštího přídavku.

Ten ponese název Criminal Past a hlavní hrdina Adam Jensen spolu se starou známou psycholožkou Delarou Auzenne a ansámblem nových postav bude i tentokrát řešit pořádnou šlamastyku. DLC by mělo hráčům nabídnout hlubší pohled do příběhového pozadí Deus Ex a bude fungovat jako prequel pro Mankind Divided. Hráči v kůži Jensena prožijí jeho zcela první misi pro jednotku TF29.

Jak už napovídá název Criminal Past, vydáme se tentokrát mezi jedince, kterým slova jako „zákon“ nebo „pravidla“ mnoho neříkají. Dějištěm nového DLC bude ostře střežená věznice pro augmentované zločince. Jensen bude pracovat v hlubokém utajení, bude tedy třeba mít se na pozoru před ostatními vězni a zřejmě i bachaři. Cílem mise je převzetí citlivých informací od jiného agenta, který byl na toto místo nasazen v minulosti a v poslední době se přestal hlásit. Úspěšné splnění úkolu pomůže v boji s globálním terorismem, ale Adam Jensen bude i tentokrát opakovaně nucen konfrontovat temnou stranu svého poslání.

Nové DLC bude k dispozici 23. února na PS4, Xbox One a PC. Pořídit si jej můžete buďto samostatně, nebo jako součást season passu. Deus Ex: Mankind Divided se umístilo na třetím místě čtenářského hlasování o nejlepší loňské RPG v naší anketě Invaze 2016. Oblečete znovu švihácký kabát vylepšeného agenta Jensena?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama