Oslavte v Overwatch rok ohnivého Kohouta!
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Oslavte v Overwatch rok ohnivého Kohouta!

Oslavte v Overwatch rok ohnivého Kohouta!

Pavel Makal

Pavel Makal

24. 1. 2017 13:47 3
Reklama

Multiplayerová střílečka Overwatch od Blizzardu, která si momentálně užívá zaslouženou popularitu jak ve světě, tak i u nás v redakci, je známá mimo jiné i tím, že v průběhu různých svátků či událostí pořádá vlastní speciální eventy, v rámci kterých nabízí zvláštní herní režimy a hráči mohou získat nové kostýmy pro postavy, hlášky či graffiti tagy a další tematické bonusy. V Overwatch už jsme oslavili olympiádu, Halloween či Vánoce, nyní je čas na oslavy nového lunárního roku ve znamení Kohouta!

O tom, že si i tato událost vyslouží ve hře zvláštní pozornost, se šušká už nějaký čas. Blizzard sice celou situaci oficiálně potvrdil, detaily si však firma zatím nechává pro sebe. To ale neznamená, že by nemohly na internet uniknout mimo oficiální kanály. Na fórech diskuzního serveru Reddit se nejprve objevila dvojice obrázků s novými skiny, které hrdinové Overwatch budou moci v rámci eventu získat. I přes nepříliš vysokou kvalitu obrázků si můžete o jejich podobě udělat poměrně přesnou představu.

Kromě nich ale také včera unikl i kompletní trailer. Ten se prvně objevil na čínské sociální síti Weibo a podobně jako výše zmíněné obrázky trpěl nízkou kvalitou. Dnes se objevil znovu, tentokrát už vypadá mnohem lépe a naštěstí není v čínštině, ale v mnohem srozumitelnějším jazyce, tedy španělštině. Díky tomu víme, že nový mód, který tentokrát přibude do režimu Brawl, bude variací na klasický boj o vlajku, tentokrát ale s názvem Capture the Rooster, tedy Zajměte kohouta!

Kromě této veselice se můžeme těšit na upravenou podobu mapy Lijiang Tower a spoustu nového obsahu v Loot Boxech, takže pokud toužíte po nových kostýmech a nechce se vám trávit u hry moc času, měli byste pomalu začít žhavit kreditky. Nový event začíná již dnes a poběží do 13. února.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama