První DLC pro Resident Evil 7 už za týden
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka První DLC pro Resident Evil 7 už za týden

První DLC pro Resident Evil 7 už za týden

Jiří Bigas

Jiří Bigas

24. 1. 2017 15:15 3
Reklama

Verdikt nad survival hororem Resident Evil 7: Biohazard jsme vynesli už včera. Hra se ale začala prodávat oficiálně až dnes. A přitom první DLC už je na spadnutí. Vývojáři se pochlubili atmosférickým launch trailerem a nastínili podrobnosti k prvním rozšířením.

AKTUALIZACE

Banned Footage Vol. 1 vyjde na PS4 31. ledna, jak už bylo řečeno. Na PC a Xboxu One pak 21. února. Banned Footage Vol. 2 vyjde na PS4 14. února a na PC a Xbox One pak ve stejný den jako první část, tedy opět 21. února.

PŮVODNÍ ZPRÁVA

I když za normálních okolností nepíšeme novinku jen k tomu, že nějaká hra vstupuje do obchodů nebo kvůli launch traileru, v tomto případě rádi uděláme výjimku. Nová upoutávka je jednak velice zdařilá a perfektně vystihuje náladu hry, ale to by samo o sobě ještě nestačilo. Na PlayStation Blogu totiž Capcom přihodil podrobnosti o nadcházejících rozšířeních.

První DLC dorazí dokonce už za týden, konkrétně v úterý 31. ledna. Jde o balíček nazvaný Banned Footage Vol. 1 a hráči na PS4 se k němu dostanou jako první. Zatím se nám nepodařilo vypátrat, kdy se dočkají hráči na ostatních platformách. V každém případě jde o mix tří samostatných misí, či módů, chcete-li. V prodeji bude separátně za 10 dolarů a je samozřejmě rovněž součástí season passu.

Banned Footage Vol. 1 obsahuje misi Bedroom, v níž musíte uniknout ze zamčené místnosti, aniž by vás objevila Marguerite Baker. V Nightmare musíte vyrábět nástroje a pasti, abyste odrazili vlny nepřátel a přežili až do svítání. Vypadá to na něco na způsob klasické hordy. Extra mód Ethan Must Die je oddělený od základní hry a jejího příběhu a půjde o nějakou obzvlášť hutnou výzvu. Mód ale překvapivě nepodporuje PS VR, jehož plná kompatibilita byla jednou z předností základní hry.

Druhý balíček nazvaný Banned Footage Vol. 2 vyjde 14. února a stát bude už 15 dolarů. Obsahuje dvě další kazety a jeden nový mód. “21” je název smrtelně nebezpečné hazardní hry, kterou pro vás přichystá Lucas Baker. Mise Daughters vám představí povedenou rodinku tak, jak vypadala před tragickými událostmi hry. Nový mód Jack’s 55th Birthday opět nepodporuje PS VR a půjde o komický režim bez návaznosti na základní hru.

Brzy se máme dozvědět další podrobnosti o těchto i dalších DLC. Už před pár dny se psalo, že všichni majitelé RE7 obdrží na jaře bezplatné rozšíření nazvané Not a Hero, které nějak naváže na hru samotnou.

Mezitím se můžete podívat na zmíněný launch trailer, který se opravdu povedl. Má jen jednu chybu. Zato ovšem pro leckoho dost podstatnou. Neprozradí vám sice nic ze zápletky, protože klíčové okamžiky nepochopíte jako spoiler, nicméně ukáže vám spoustu lokací, o nichž jsme až dosud nevěděli a o jejich existenci jsme se my dozvěděli až přímo ve hře. No, uvažte sami, jak moc se chcete nechat překvapit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama