Akční RPG The Surge zná termín vydání
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Akční RPG The Surge zná termín vydání

Akční RPG The Surge zná termín vydání

Pavel Makal

Pavel Makal

26. 1. 2017 13:38 1
Reklama

Studio Deck 13 z německého Frankfurtu si mnozí z vás vybaví zejména jako vývojáře hardcore akčního RPG Lords of the Fallen, které vydala polská společnost CI Games. Ačkoli vydavatel oznámil práce na pokračování, Deck 13 na něm již nepracuje. Místo toho se firma momentálně plně zaobírá vývojem akčního RPG The Surge. A právě to se dnes dočkalo nejen nového traileru, ale hlavně oficiálního termínu vydání.

The Surge se odehrává v dystopické budoucnosti, kdy naše planeta pomalu umírá a ti, kteří zůstávají v přelidněných městech, musí bojovat o přežití. Populace stárne, děti se nerodí a životní prostředí mele z posledního. Technologický pokrok vzal mnoha lidem práci a přinutil je k přesunu na předměstí, kde shánějí obživu za pomoci speciálních obleků, které zvyšují jejich efektivitu

Hra nabídne skutečně ponurou vizi časů příštích, kdy evoluce technologií, společnosti a vztahu k přírodě velda k devastaci lidské civilizace. Těšit se můžeme na brutální souboje, s nimiž mají ostatně vývojáři díky Lords of the Fallen dostatek zkušeností. RPG systém bude stát na bázi modulárních vylepšení vaší postavy. Hru vydává francouzská společnost Focus Home Interactive, jejíž portfolio se v poslední době utěšeně rozšiřuje. V nedávné minulosti jsme o ní psali v souvislosti s hrami, jako je Call of Ctulhu, Werewolf: The Apocalypse nebo The Plague. V nejblížší době pro nás tento vydavatel chystá pokračování dobrodružství skřeta Styxe s podtitulem Shards of Darkness.

Nový trailer sice neobsahuje žádné záběry ze samotného hraní, přibližuje ale osud hlavního hrdiny, který vstupuje do korporace CERO a dostává svůj speciální oblek Hra vyjde v květnu letošního roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama