Do Steepu brzy zdarma přibude Aljaška
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Do Steepu brzy zdarma přibude Aljaška

Do Steepu brzy zdarma přibude Aljaška

Jiří Bigas

Jiří Bigas

27. 1. 2017 13:51 2
Reklama

Ubisoft na svém oficiálním blogu oznámil, že Alaska DLC pro zimní extrémní sporty Steep vyjde 10. února. Už tak velká hra se rozroste o novou mapu a pochopitelně i nové soutěže a výzvy na všech platformách.

Řadu nových funkcí a vylepšení ale přinesl už update 1.04, který by měl být již v tuto chvíli dostupný na PC i konzolích. Autoři si pohráli na základě ohlasů od hráčů s přesností skoků i následky přetížení, vylepšili systém Mountain View a řadu dalších věcí. Největší změnou je ale podle nich Steep World Tour Tournament. Jde o soutěž, která začíná právě dnes s akcí nazvanou Backcountry.

Vývojáři se také rozhodli vybrat některé z nejzajímavějších hráči vytvořených výzev a doporučit je všem v rámci nových komunitních výzev. V těch se objeví dokonce i výtvory samotných autorů, takže hráči dostanou šanci poměřit síly s tvůrci hry.

V novém uvítacím dashboardu se budou zobrazovat nejdůležitější novinky a doporučený obsah. Studio také slibuje nové možnosti v kosmetických úpravách vaší postavy nebo nový Director Mode, který nabídne pokročilé funkce pro virtuální filmaře. Na žádost fanoušků se objevila také možnost vypnout HUD, který už nebude kazit vaše záznamy.

Více informací o hře samotné a dalších DLC najdete v našich starších novinkách.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama