Overwatch slaví metu 25 milionů hráčů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Overwatch slaví metu 25 milionů hráčů

Overwatch slaví metu 25 milionů hráčů

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

27. 1. 2017 10:33 4
Reklama

Volání po hrdinech v online akci Overwatch již vyslyšelo na 25 milionů hráčů. Blizzard se tímto významným milníkem chlubí na svém Twitteru a před touto cifrou nelze než smekat – hra vyšla v tvrdé konkurenci a slaví úspěch na úkor druhých, mezi které se řadí například Paragon od Epicu či Battleborn od Gearboxu.

Overwatch vznikl původně jako pohrobek po zrušeném, mnohem větším a ambicióznějším projektu (mělo se jednat o nové MMORPG), to se však na úspěchu hry nijak negativně nepodepsalo a v silné konkurenci se tedy hra může pochlubit nevídanými prodejními čísly. O těch by si mohl kdejaký AAA titul nechat zdát.

Prodeje navíc stále rostou – pokoření mety 20 milionů prodaných kopií Blizzard oznámil teprve v říjnu (o postupném vývoji prodejů se můžete dočíst zde) a současné cifry je dosaženo za necelý rok od zahájení prodejů. Dá se tedy předpokládat, že hra je ještě na relativním začátku svého životního cyklu a Blizzard tedy ještě jistě nové hráče dokáže přitáhnout. Na druhé straně se ale budou muset tvůrci činit i v udržení pozornosti a zamezit jakémukoli výraznému exodu.

Vy se s námi už v diskuzi ale podělte o to, jaký máte na hru názor vy – vyslyšeli jste volání o pomoc a šli jste v kůži hrdinů do boje, anebo vám kombinace pastelových barev a akční hratelnosti nijak neimponuje? Pokud se vám tento fenomén každopádně stále ještě vyhýbal, tak si nenechte ujít naší recenzi. Hru si následně můžete včetně doplňkových reklamních předmětů zakoupit na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama