Podívejte se na Liberty City v GTA V
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Podívejte se na Liberty City v GTA V

Podívejte se na Liberty City v GTA V

Jiří Bigas

Jiří Bigas

27. 1. 2017 11:23 2
Reklama

Začátkem ledna jsme vás informovali o ambiciózním plánu skupiny modderů, kteří chtějí do GTA V přidat město ze čtvrtého dílu. Liberty City ale nemá nahradit stávající metropoli Los Santos, ani Blaine County nebo jinou část San Andreas. Namísto toho si do něj máme zalétnout přes oceán. Nyní se autoři tohoto projektu pochlubili prvními screenshoty.

Obrázky vypadají lákavě. Člověk by nejraději hned zapnul Grand Theft Auto V, sedl na první letadlo a odlétl do Liberty City. Což také přesně modifikace umožní. Zatím si ale na ni nechte zajít chuť. Do vydání zbývá ještě spousta času, i když žádný konkrétní termín slíben není. Autory je však možné alespoň podpořit příspěvkem přes PayPal. Tým slibuje, že bude možné v singlu s hrdiny pětky navštívit všechna oblíbená místa ze čtvrtého dílu.

Jak už jsme psali dříve, novou mapu si osaháme jen ve hře pro jednoho hráče, protože GTA Online takové modifikace nepodporuje. A jejím použitím byste si pravděpodobně vysloužili ban. Autoři se už dříve na svém webu pochlubili, že na modifikaci dělají od uvedení GTA V.

Jelikož vývojáři pochopitelně nemají práva na práci Rockstaru, Liberty City nenabídnou ke stažení jen tak. Namísto toho poskytnou hráčům nástroj, kterým si zkonvertují město přímo ze čtvrtého dílu. Musíte tak vlastnit GTA IV. Tento program následně vytvoří singlové DLC a nainstaluje ho do GTA V. Autoři už nyní upozorňují, že konvertor bude potřebovat hodně volného místa na disku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama