Video z Ghost Warrior 3 představuje dron
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Video z Ghost Warrior 3 představuje dron

Video z Ghost Warrior 3 představuje dron

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

27. 1. 2017 12:10 6
Reklama

Polští CI Games se chystají na dubnové datum vydání dalšího dílu své stealth akce Sniper Ghost Warrior a vydávají první z nové dvoudílné série věnující se principům hry. První video se věnuje kalibraci hledí, hledání té správné pozice a poodhaluje použití drona.

Na to všechno totiž budete při své misi do Gruzie muset 4. dubna myslet, a to všechno vám může při správné konstelaci (a především při dostatečné míře trpělivosti) pomoci ve splnění nejen oficiální mise, ale i té neoficiální. Hlavní hrdina Jonathan North se totiž vydává do Gruzie na popud speciálních jednotek Joint Special Operations Command, k tomu se však v zemi pokusí vypátrat i svého ztraceného bratra. Zcela jednoduché to ale určitě nebude.

Přiložené záběry na to konto odhalují nutnost nastavit na svém hledí správnou vzdálenost (nutné pro korektní odhad balistické křivky) a zkontrolovat vítr. Pak už jen zbývá vydechnout a vypálit předem zvolený typ kulky.

Tomu však ještě předchází nutnost ve výběru správné pozice – okolní prostředí vám může pomoci zafixovat zbraň a zamezit tím nechtěnému pohybu pušky, stejně tak lze mít na paměti fakt ten, že jedna kulka může zabít více nepřátel naráz. Stačí je pouze potkat ve správné pozici.

Poslední část videa se věnuje dronu a jeho užití, které opět předchází momentu stisknutí spouště. Dron může sloužit k sabotáži výbavy nepřátel, k identifikaci jejich pozic na bojišti a k celkovému získání přehledu nad děním na herní mapě. Zkrátka takový ideální pomocník do členitého terénu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama