Desetina hráčů RE7 už vyzkoušela VR
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Desetina hráčů RE7 už vyzkoušela VR

Desetina hráčů RE7 už vyzkoušela VR

Jiří Bigas

Jiří Bigas

29. 1. 2017 09:45 2
Reklama

Už v pátek jsme vás informovali, jak se Resident Evil 7 prodává a jak si vedla v počtu stažení jeho demoverze. Capcom se ovšem na webu RESIDENTEVIL.NET průběžně dělí o další zajímavá data.

Z těchto statistik kromě jiného vyplývá, že Resident Evil 7 ve VR vyzkoušelo skoro 10 procent ze všech hráčů. Což je poměrně slušné číslo na rozjezd, když uvážíme, že tuto funkci (zatím) nabízí jen PS4 verze. Součástí statistik jsou i podrobnosti o tom, kolik času společně hráči v Resident Evilu 7 strávili, jakou vzdálenost nachodili nebo kolik nepřátel pozabíjeli.

Grafika se dokonce věnuje tomu, na jaké části nepřítele hráči útočí nejčastěji. Ze stránky ale vyplynuly i takové maličkosti jako počet zavřených a otevřených dveří. Absolutní čísla nejsou tak důležitá jako spíš skutečnost, že za sebou hráči nechali 87 procent dveří otevřených.

Poměrně vyrovnaná jsou čísla, pokud jde o to, kdo usedl na volant automobilu v garáži (dojde k tomu přibližně v první hodině, ale někdo to může vnímat jako spoiler, takže pozor). Překvapivě jen polovina hráčů objevila a prozkoumala podprsenku v karavanu. Což naopak žádný spoiler není, kdyby vás to snad napadlo.

Fakt, že skoro desetina hráčů RE7 VR verzi minimálně vyzkoušela, je poměrně nadějný. Svědčí mimo jiné o tom, že novinka od Capcomu představuje jednu z prvních klasických velkých her, která nabízí plnohodnotnou podporu, a mnoho hráčů proto láká nový díl právě kvůli ní. Pokud jde o kvality PS VR verze, podrobně jsme se její implementaci věnovali v naší recenzi Resident Evilu 7.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama