Modařské nástroje pro Civilizaci jsou na cestě
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Modařské nástroje pro Civilizaci jsou na cestě

Modařské nástroje pro Civilizaci jsou na cestě

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

29. 1. 2017 11:52
Reklama

Šestý díl Cvilizace je již venku od října loňského roku a stratégové tělem i duší mohou již na mapách světa vesele řádit, ti kreativnější hráči však stále vyčkávají na přislíbenou podporu modifikací skrze Steam Workshop. Bohužel, konkrétní datum vám dnes ještě dát nemůžeme, tým Firaxis však neusíná na vavřínech a podpora modifikací stále v plánu je.

Potvrzení těchto plánů přišlo skrze komentovaný stream uveřejněný na Twitchi a konkrétní pasáž můžete vidět dole pod článkem. Hovoří v ní marketingový manažer, Pete Murray. Ten potvrzuje, že nástroje ještě nejsou hotové a ubezpečuje hráče o trvající snaze naplnit předešlé sliby týmu. V současné době přitom již některé modifikace do hry vznikají (a připomenout můžeme například unikátní mapu světa), oficiální podpora však stále chybí, což má za následek například celkově menší množství uveřejněných modů a jejich ztížené sdílení.

Murray nadále ve videu připomíná i sliby týkající se multiplayerových týmů, po kterých hráči volají rovněž již delší dobu. Zatím skrytou implementaci týmového klání někteří hráči již objevili, zatím však nefunguje korektně a do týmu spřažené národy například nemohou mezi sebou sdílet vyzkoumané technologie. To by se však mělo za pomocí některé z následujících aktualizací změnit a podpora týmového klání by dorazit rozhodně měla. Ovšem ani zde neznámé žádné konkrétní datum vydání.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama