Spustíte na svém PC betaverzi Wildlands?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Spustíte na svém PC betaverzi Wildlands?

Spustíte na svém PC betaverzi Wildlands?

David Plecháček

David Plecháček

31. 1. 2017 15:59 11
Reklama

Nešlo si nevšimnout, že se sami na Wildlands těšíme. V jednu chvíli jsme dokonce přemýšleli, že se vzdáme naší práce, našich rodin a našich příbuzných, koupíme si letenku a poletíme na vlastní pěst do La Paz nebo do bolívijského hlavního města Sucre. Vzhledem k tomu, že naše práce neustává, asi jste pochopili, že z naší soukromé revoluce sešlo. Jsme ale stále zvědaví, zda se povede alespoň ta videoherní.

K tomu nám poslouží uzavřená betaverze. Ta se koná tento víkend, konkrétně od 3. do 6. února. Pokud jste se přihlásili, měli byste pomalu ale jistě otevírat emailovou schránku, neboť vám do ní možná už dorazil kód. A možná také ne, možná ještě dorazí. V každém případě kdybyste nevěděli, co s ním, můžete jej pomalu začít zadávat do patřičných míst a od zítra si betu můžete s předstihem stahovat.

Pre-load bude dostupný od zítřejší osmé hodiny ranní. Připravte si ve vašich zařízeních 25 GB volného místa, protože přesně tolik beta zabírá. Kdybyste ale kód chtěli zahodit, protože vaši přátelé žádný nedostali, nezoufejte. Můžete pozvat další trojici hráčů, abyste si bolívijské Wildlands ozkoušeli hezky jak se sluší a patří.

Co by vám mohlo dělat starost – pokud hrajete na PC – výkon vašeho (a samozřejmě i jejich) železa. Shodou okolností se dnes objevily systémové požadavky. Platí sice primárně pro betu, ale ruku na srdce, žádnou výraznou změnu do vydání plné verze nečekáme. Minimální a doporučenou sestavu si ověříte v naší přehledné tabulce.

Minimální systémové požadavky

Operační systém: MS Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (64bit)
Procesor: Intel Core i5-2400S @ 2.5 GHz nebo AMD FX-4320 @ 4 GHz RAM: 6 GB
Grafická karta: NVIDIA GeForce GTX660 / AMD R9 270X (2GB VRAM a Shader model 5.0)
HDD: 50 GB

Doporučené systémové požadavky

Operační systém: MS Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (64bit)
Procesor: Intel Core i7- 3770@ 3.5 GHz nebo AMD FX-8350 @ 4 GHz
RAM: 8 GB
Grafická karta: NVIDIA GeForce GTX 970 / GTX 1060 nebo AMD R9 390 / RX480 (4GB VRAM a Shader model 5.0)
HDD: 50 GB

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama