Do Gwentu příští týden dorazí Nilfgaard
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Do Gwentu příští týden dorazí Nilfgaard

Do Gwentu příští týden dorazí Nilfgaard

Pavel Makal

Pavel Makal

1. 2. 2017 13:08 1
Reklama

Polské studio CD Projekt RED sice momentálně tvrdě pracuje na ambiciózním Cyberpunk 2077, kromě tohoto velkého projektu má ale ještě minimálně jedno želízko v ohni. Je jím Gwent: A Witcher Card Game, samostatně hratelná a vylepšená karetní hra, kterou si mnozí tolik oblíbili ve třetím herním dobrodružství Geralta z Rivie. Ta je momentálně ve fázi uzavřeného beta testu na PC a Xbox One a chystá se pro ni nový obsah.

Na oficiálních stránkách hry vývojáři oznámili, že se do Gwentu chystá nová hratelná frakce, a sice Nilfgaard. Jeho implementace bude součástí většího obsahového updatu a Nilfgaard samotný přidá do hry zcela nový styl, který se zaměřuje na ovládnutí a kontrolu bojiště. Nilfgaard hráčům poskytne karty s novými herními mechanismy, díky nimž mohou například odhalit karty soupeře nebo jejich pořadí v balíčku. Svého protivníka také můžete mást pomocí špehu a neloajálních jednotek.

Díky novému updatu se počet karet ve hře zvýší na více než 60. Kromě Nilfgaardu nepřijdou zkrátka ani dosavadně dostupné frakce. Nové karty dostanou Severní království, Scoia’tael, Skellige i Příšery. Objeví se ale i nové neutrální karty, které budou dostupné pro všechny. Nový update do hry dorazí 6. února, tedy příští pondělí. Pokud se již nyní nemůžete dočkat, jak to celé bude vypadat v akci, můžete dnes večer od devíti hodin zavítat na oficiální kanál CD Projektu na Twitchi, kde vývojáři v živém streamu představí nové prvky z chystaného updatu.

Bohužel zatím nevíme, kdy hra opustí fázi beta testování. Všem, kteří se ovšem touží do hry zapojit už nyní, vývojáři vzkazují, aby se registrovali na oficiálním webu hry a čekali na pozvánku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama