Za předobjednávku hry season pass zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Za předobjednávku hry season pass zdarma

Za předobjednávku hry season pass zdarma

David Plecháček

David Plecháček

1. 2. 2017 16:11 3
Reklama

Málokdy udělají vývojáři a vydavatelé něco tak sympatického, jako že vám nabídnou za předobjednávku své vlastní hry kompletní season pass zdarma. CI Games, tvůrci nadcházejícího dílu Sniper: Ghost Warrior, to s třetím pokračováním opravdu činí.

Abyste si nemysleli, že dodatečný obsah třetího Ghost Warriora bude nějaký drobeček, ve skutečnosti season pass obsahuje dvě velká singleplayerová rozšíření The Escape of Lydia a The Sabotage, dvě multiplayerové mapy, exkluzivní vozidlo a dvě zbraně: odstřelovací pušku McMillan TAC-338A a skládací luk.

Pokud tedy polským vývojářům natolik důvěřujete, že si jejich hru pořídíte s časovým předstihem, budete štědře odměněni. Standardní season pass se totiž prodává za ceny většinou přesahující i tisíc korun a CI Games nabízejí každému možnost, jak se tomu vyhnout.

Akce je dostupná pouze na PC a na PlayStationu 4. Xbox One nenabízí všechno, ale s prázdnou také neodejdete. Pokud si nového Snipera předobjednáte, dostanete expanzi The Escape of Lydia, skládací luk a speciální vozidlo.

Abyste nenaříkali, že musíte koupit zajíce v pytli, vývojáři si připravili otevřenou betaverzi. Bohužel jen na PC. Po registrování na oficiálních stránkách by měl dostat kód každý, kdo si o něj zažádá. Beta je dostupná od 3. února a my budeme pochopitelně u toho. Termín jejího konce vývojáři prozatím neoznámili.

Ať už si hru vyzkoušíte, nebo si jí předobjednáte, nebo neuděláte ani jedno z toho, vězte, že Sniper: Ghost Warrior 3 vyjde 4. dubna. Hra měla původně vyjít už někdy v těchto dnech a měla být přímou konkurencí pro Sniper Elite 4, takhle si na ni musíme ještě dva měsíce počkat.  

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama