Warner Bros. tajemně lákají na 8. březen
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Warner Bros. tajemně lákají na 8. březen

Warner Bros. tajemně lákají na 8. březen

Pavel Makal

Pavel Makal

2. 2. 2017 09:55 2
Reklama

O tom, že se v montrealském studiu WB Games pracuje na nějaké nové hře s Batmanem v hlavní roli, se hovoří už nějaký čas. Naposledy vás o této informaci zpravil Jirka ve vyčerpávající novince z loňského prosince. Původní plán vytvořit hru podle Suicide Squad byl podle informací ze serveru Kotaku zcela zrušen a namísto toho se údajně pracuje na nové hře, jejímž hlavním hrdinou má být Damian Wayne, syn Bruce Wayna a Talie al Ghul. A je dost možné, že se o hře brzy dozvíme víc.

PR oddělení Warner Bros. totiž redakcím zahraničních webů rozeslalo záhadný vzkaz, nabádající k věnování zvýšené pozornosti datu 8. března. Obrázek původně zveřejnila francouzská pobočka IGN, brzy se ale objevil i v dalších jazycích. Žádné další detaily nebo náznaky toho, co by se v onen den mělo stát, nejsou k dispozici. Faktem ale je, že Font i barevnost poměrně blízce připomíná styl promo materiálů série Batman: Arkham.

Možností je ale samozřejmě víc. Kromě výše zmíněného Batmana s Damianem Waynem v hlavní roli se také můžeme dočkat oznámení toho, na čem dlouhodobě pracuje studio Rocksteady. Spekuluje se o tom, že by tentokrát mohlo dojít na Supermana, tyto dohady ale z větší části stojí pouze na přítomnosti několika easter eggů se Supermanovou tématikou v posledním dílu Batmanovské série s podtitulem Arkham Knight.

Tím ovšem výčet nekončí. S blížícím se datem vydání druhého dílu bojovky Injustice, které připadá na 16. května, bude vydavatelská společnost chtít využít každou příležitost k tomu, aby hru náležitě zpropagovala. Zapomínat také nesmíme ani na pokračování Middle-earth: Shadow of Mordor. V případě této hry sice vizuální podoba pozvánky moc nesedí, ale třeba Warner Bros. jen klamou tělem. Jakou z těchto variant byste preferovali vy? Líbil by se vám návrat do netopýřího kostýmu, nebo byste raději volili Supermanův upnutý trikot? A co takhle zas jednou povraždit pár stovek orků v Mordoru? Dejte nám vědět v komentářích!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama