Modifikace přidává do Army 3 figurky z Lega
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Modifikace přidává do Army 3 figurky z Lega

Modifikace přidává do Army 3 figurky z Lega

Pavel Makal

Pavel Makal

3. 2. 2017 10:59 2
Reklama

Arma 3, aktuálně poslední díl vojenského simulátoru od domácích Bohemia Interactive, poskytuje svým hráčům skutečně velkou porci obsahu. A to nejen toho, který je do hry přibalen v základu, ale zejména díky podpoře fanouškovských modifikací. V letech 2014 a 2015 probíhala soutěž Make Arma Not War, díky níž je nyní Steam Workshop k prasknutí naplněn novými misemi, objekty a vylepšeními. Mody ale netvoří jen komunita, ale i někteří vývojáři.

To je případ nové modifikace s názvem Operation Blockhead, která na Steam Workshop přibyla v uplynulých dnech. Jejím autorem je hlavní animátor Bohemia Interactive Simulations, který vystupuje pod přezdívkou Mondkalb. Jak už by vám mohl napovědět samotný název, modifikace do hry přidává postavičky a objekty z populární dánské stavebnice Lego. Jak může podivuhodný kontrast realistického prostředí a roztomilých, byť po zuby ozbrojených panáčků fungovat, o tom se můžete přesvědčit na vlastní oči.

Mod nabízí zcela původní animace, ragdoll fyziku, zbraně a oblečení, které můžete figurkám dát. Kromě toho jsou přítomny i variace obličejů, a dokonce i pohyb úst. Mondkalb v popisu uvádí, že hlavní motivací bylo demonstrovat schopnosti a variabilitu enginu Army. Je skutečně legrační sledovat, jak se postavičky po zásahu rozpadají na kusy. Vynikající je ostatně i jejich pohyb a a fyzika zničitelných objektů.

Autor v popisu modu varuje před mícháním oblečení reálných postav a stavebnicových panáčků, které vede k okamžitému pádu hry. Jestliže vás Mondkalbova práce zaujala a obyčejná Arma 3 s normálními vojáky už vám připadá fádní, můžete si modifikaci stáhnout na Steamu pod tímto odkazem

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama