Ubisoft představuje season pass For Honor
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ubisoft představuje season pass For Honor

Ubisoft představuje season pass For Honor

Pavel Makal

Pavel Makal

3. 2. 2017 09:02 3
Reklama

Během minulého víkendu proběhla uzavřená beta For Honor, která mohla řadě hráčů poskytnout odpověď na otázku, zda je právě tahle hra pro ně. Multiplayerová šermířská akce s rytíři, samuraji a Vikingy se na trhu objeví už za necelé dva týdny a Ubisoft nyní oficiálně oznámil obsah season passu a plány na podporu hry po jejím vydání.

Season Pass, který váz vyjde na 40 dolarů, tedy přibližně 1000 korun, si můžete pořídit buď samostatně, nebo bude přibalen ke Gold edici hry. Její PC verzi lze pořídit za 2499 korun, ty konzolové jsou ještě o stovku dražší. Vlastnictví season passu vám poskytne předběžný přístup k šestici nových hrdinů, kteří do hry přibudou v týdnech následujících po vydání hry. Dostanete pro ně také alternativní elitní kostýmy. Hrdinové se po šestidenní exkluzivitě zpřístupní i hráčům, kteří si season pass nepořídili, budou si je ale muset odemknout za herní měnu. Zatím není jisté, zda si je budou moci zakoupit i za reálné peníze zvlášť.

Season Pass také obsahuje DLC balíček Day One War Pack, který obsahuje nový efekt sluneční záře pro jednotlivá hrdinská gesta, tři exkluzivní erby, tři bedny, které mohou obsahovat extra vybavení a třicetidenní statut šampiona. Ten hráčům poskytuje extra XP za výrobu, více kořisti po každém zápase a schopnost zvyšovat spoluhráčům množství získaných zkušeností. Veškerý obsah season passu dostanou hráči hned 14. února, s výjimkou zmíněných hrdinů. Ti se budou ve hře objevovat po dvojicích na začátku každé sezóny eventu Faction War.

Ubisoft rovněž oznámil, že v měsících po vydání hry bude For Honor nadále zásobovat novými mapamy, herními režimy a vybavením. Tento dodatečný obsah bude pro všechny hráče zdarma, majitelé season passu ale dostanou k některým novinkám předběžný přístup. Jestliže jste se nedostali do uzavřené bety, nezoufejte. Příští víkend, tedy od 9. do 12. února, se bude bude konat ještě otevřený test, a to na PC, Xbox One i PlayStation 4. Jestliže vás díky němu hra přesvědčí o svých kvalitách, můžete si ji předobjednat v e-shopu Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama