Fyzické kopie Stardew Valley míří na konzole
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Fyzické kopie Stardew Valley míří na konzole

Fyzické kopie Stardew Valley míří na konzole

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

4. 2. 2017 13:46 2
Reklama

Digitální edice retro RPG Stardew Valley vás na konzolích přijde na pár stokorun, brzy však dostanete alternativu. Na Xbox One a na PS4 totiž míří novinka v podobě fyzických kopií hry, jež má na starosti vydavatelský dům 505 Games.

Od ledna do dubna loňského roku se jen na PC prodalo na milion kopií hry a prosincové vydání na konzolích prodeje hry jen nakoplo. Doposud díky tomu hra dokázala překročit úctyhodné dva miliony prodaných kopií. Tohoto snad možná překvapivého úspěchu si povšimlo zmíněné vydavatelství a příležitost popadlo za pačesy. Díky tomu si budete moci sbírku svých krabiček rozšířit o další kousek.

Cena je stanovena na necelých 800 korun a hra na pulty obchodů dorazí v první polovině dubna. Přilákat by vás přitom mohlo i to, že její balení nabídne něco málo obsahu navíc. V přiloženém traileru představená sběratelská edice přijde se soundtrackem (přiložen v podobě kódu ke stažení) a se složenou mapou světa hry. K tomu tvůrci přibalují dokonce i zmenšený průvodce hrou, jehož samotná cena činí 29 dolarů (tedy necelých 750 korun). Náhled na ten můžete zhlédnout zde.

Jestliže je tedy retro kabátek vaší krevní skupinou a bitvy s monstry, farmaření, rybaření, budování vztahů romantických i přátelských a průzkum malebného světa vyloženě vyhledáváte, tak s chutí do toho. Lepší příležitost k naskočení do hry můžete sotva očekávat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama