Autoři modu Skyblivion se chlubí pokroky
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Autoři modu Skyblivion se chlubí pokroky

Autoři modu Skyblivion se chlubí pokroky

Pavel Makal

Pavel Makal

5. 2. 2017 13:30 3
Reklama

Od vydání pátého dílu série The Elder Scrolls s podtitulem Skyrim uběhlo v listopadu již pět let. V uplynulém roce jsme se sice dočkali remasterované verze pro aktuální generaci konzolí a PC, fanoušci však nedočkavě vyhlížejí nové regulérní pokračování, které ale nejspíš ještě nějaký ten čas světlo světa nespatří. Možná ale patříte mezi staromilce, kterým se stýská po jedenáct let starém čtvrtém dílu jménem Oblivion.

Pokud tomu tak je, nejspíš vedete v patrnosti vývoj modu Skyblion, který má velké dobrodružství z roku 2006 přinést zpět v enginu Skyrimu. Autoři modifikace se pravidelně chlubí se svými pokroky, a právě v uplynulých dnech vydali nové video, z něhož je patrné, že od posledně zvládli zase pořádný kus práce.

Minulý trailer vydala skupina modderů s názvem TESRenewal v prosinci, neusnuli však na vavřínech a v průběhu dalších dvou měsíců zpracovali nové modely zbraní a tvrdě pracují i na assetech prostředí. Tým, který má na starosti krajinu, zřetelně ve své práci pokročil a provincie Cyrodiil skutečně připomíná tu, kterou jsme mohli navštívit před dlouhými jedenácti lety. Momentálně probíhají práce na texturách a interiérech.

Další podstatnou zprávou je i to, že se do hry pomalu daří implementovat i questy a tým, starající se o pohyb NPC, hlásí, že už zpracoval každý zapadlý kousek provincie. Další část modderské skupiny pak pracuje na úpravě uživatelského rozhraní tak, aby vypadalo přesně jako v původním Oblivionu. Spolu s oznámením nových pokroků ale autoři modifikace zdůrazňují, že ocení jakoukoli pomoc. A není se čemu divit, na tak ambiciózním projektu je skutečně každá ruka dobrá, Skyblivion vzniká již od roku 2013 a nelze zapomínat na to, že TESRenewal pracuje i na Skywindu, který se snaží do moderního kabátku převést Morrowind z roku 2002. Pokud tedy máte s podobnými projekty nějakou zkušenost, neváhejte autory kontaktovat!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama