Ubisoft si pochvaluje počet hráčů R6 Siege
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ubisoft si pochvaluje počet hráčů R6 Siege

Ubisoft si pochvaluje počet hráčů R6 Siege

Pavel Makal

Pavel Makal

6. 2. 2017 09:16 6
Reklama

Přestože si předloňský multiplayerový taktický titul Rainbow Six Siege u nás i zahraničí vysloužil příznivá hodnocení, s prodeji to až tak žhavé nebylo. I proto se možná loni v červnu Ubisoft rozhodl nabídnout hráčům na PC takzvanou Starter edici, která za výrazně sníženou cenu nabídla základní obsah s možností postupného dokoupení zbytku, nebo jeho odemčení dlouhodobým hraním. Nově zveřejněná čísla ukazují, že si nyní Siege vede výrazně lépe.

Pochlubil se s nimi Bertrand Chaverot, šéf Ubisoftu pro Latinskou Ameriku. Zmínil, že Rainbow Six Siege má v současnosti více než 13 milionů registrovaných hráčů. Je zřejmé, že k takovému obratu od počátečního rozporuplného přijetí od hráčů došlo díky řadě úprav, vylepšení a bezplatnému obsahu.

Bertrand v rozhovoru pro server UOL Games uvedl, že v prvním měsíci od vydání si Siege zahrálo 5 milionů hráčů: „Rok po vydání jsme toto číslo více než zdvojnásobili, máme zhruba 13 milionů hráčů po celém světě.“ Navíc zmínil další zajímavé číslo, díky němuž je úspěch hry ještě znatelnější. Každý týden zapne Tom Clancy’s Rainbow Six Siege alespoň jednou úctyhodných 3,9 milionů hráčů. I rok po vydání si tedy hra udržuje aktivní komunitu. Ubisoft plánuje hru podporovat novým obsahem ještě minimálně rok, v listopadu vyšel již druhý season pass.

Ubisoft také zájem o Siege zvyšuje pravidelným pořádáním bezplatných víkendů, kdy si hru může na omezenou dobu vyzkoušet každý. První takový víkend proběhl už čtyři měsíce od vydání hry, další pak loni v listopadu. Ten dosud poslední končí právě dnes. Zítra vychází první velké rozšíření pro letošní rok. Nese název Operation Velvet Shell. Přináší dva nové operátory, Miru a Jackala, s řadou nových zajímavých schopností a novou mapu Coastline, která vás vezme na Ibizu, kde se odehraje pořádně vražedná party. Hrajete ještě Siege? Těšíte se na nový obsah? Dejte nám vědět v komentářích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama