Část multiplayeru Halo je na PC zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Část multiplayeru Halo je na PC zdarma

Část multiplayeru Halo je na PC zdarma

David Plecháček

David Plecháček

10. 2. 2017 10:21 5
Reklama

Dá se opravdu říct, že část Halo 5 je na PC zdarma. A vždycky byla. Nástroj pro výrobu map do Halo 5, tzv. Forge, je k dispozici opravdu zcela bezplatně. Updatem se ale z pouhého nástroje pro zanícenou komunitu stal i nástroj na bezplatné hraní Halo 5 po síti.

Jakmile totiž někdo nějakou mapu vytvoří, může jí i otestovat. Aby po ní dotyčný neběhal sám, mohl manuálně kohokoli přizvat, aby testoval s ním. Pravda je, že tento způsob nebyl asi nejpraktičtější, a tak si tvůrci z 343 Industries řekli, že to tvůrcům usnadní. 

Nově může kdokoliv nějakou (jakoukoliv) hru jednoduše vyhledat a následně se do ní připojit. Jinými slovy kdokoliv, kdo si Forge stáhne, může hrát libovolnou, leč komunitou vytvořenou, mapu v Halo 5: Guardians zdarma. To není špatné, že?

Nadšení jsou samozřejmě i někteří hráči, kteří by za Halo nezaplatili ani desetník, jelikož tímto způsobem mohou hrát zcela legálně. I vy můžete zamířit do Windows 10 Store, Forge stáhnout, a pustit se do bitevní vřavy. Bez černého svědomí a bez utracené koruny.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama