Conan Exiles navzdory potížím slaví úspěch
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Conan Exiles navzdory potížím slaví úspěch

Conan Exiles navzdory potížím slaví úspěch

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

10. 2. 2017 16:34 2
Reklama

Conan Exiles je možná nehotovou hrou, z praxe posledních let však víme, že ani tento zjevný nedostatek často tvůrcům nezabraňuje v tom, aby jejich hra nebyla úspěšná ještě před svým samotným vydáním. Předběžný přístup zkrátka vládne světu a v rámci tohoto programu tedy Conan Exiles slaví v prvním týdnu úspěch v podobě hned 320 tisíc prodaných kopií.

CEO Funcomu Rui Casais na konto úspěchu hry poděkoval komunitě za projevenou důvěru a slíbil dostatek podpory i nadále (připomenout si můžeme i sliby o PS4 verzi hry). To v současné situaci znamená například představení a spuštění oficiální podpory modifikací do hry (jež je možno sdílet ve službě Steam Workshop) a návrat oficiálních serverů, které se v zátěži po spuštění hry odporoučely do věčných lovišť. V praxi to znamená, že Funcom rozvázal spolupráci s původně zamýšleným dodavatelem konektivity a serverů a našel dodavatele jiného a takového, který již zátěž hráčů ukočírovat dokáže.

Každopádně co se další podpory hry týče, tak se Funcom momentálně rozštěpil na dva týmy – jeden vyvíjí nový obsah a ten druhý se věnuje optimalizaci a opravě toho již vydaného. Nakolik dokáží oba týmy jako celek plnit své sliby, to ukáže až čas. Vy se s námi nicméně podělte o své dojmy ze hry, jež snad až překvapivě okouzlila herní veřejnost svým zobrazením nahoty. Dojmy naše bude následně mít již brzy na svědomí Zdeněk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama