GTA IV si zahraje už i na Xbox One
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka GTA IV si zahraje už i na Xbox One

GTA IV si zahraje už i na Xbox One

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

10. 2. 2017 14:43
Reklama

Hráči s Xbox One mohou s potěchou sledovat, kterak se seznam kompatibilních her z předešlé generace této konzole utěšeně rozrůstá. Nově se díky tomu mohou vydat do Liberty City, a to hned v dvojitém nášupu.

Na seznam starších her kompatibilních s moderním Xbox One totiž přibila dvojice starších titulů ze série Grand Theft Auto. Konkrétně jde o čtvrtý díl série, jež se věnuje dnes tolik ožehavé tématice (ne)legálních přistěhovalců a jehož hlavním protagonistou je Niko Bellic, imigrant z východu Evropy. A aby toho nebylo málo, tak se do Liberty City podíváte ještě v rámci samostatné kompilace dvou přídavků pro čtvrtý díl série – Episodes from Liberty City.

Tato kompilace zastřešuje dva příběhové přídavky pro GTA IVThe Lost and Damned a The Ballad of Gay Tony. Za zmínku určitě stojí také to, že se v případě těchto dvou DLC jedná, slibům navzdory, o poslední příběhová rozšíření do této mohutně oblíbené akční série. Od té doby (a od vydání pátého dílu) se Rockstar věnuje výhradně vývoji GTA Online.

Plačky však nechme stranou – digitální edice těchto her jdou stahovat již nyní, v případě fyzických kopií hry je pro stažení aktualizovaných edic hry stačí mít zasunuté v mechanice. Pro úplnost již jen dodáme, že přenos uložených pozic je možný, na Xboxu 360 je však zapotřebí aktivovat ukládání uložených pozic do cloudu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama