Otevřená beta nakonec bude i u Wildlands
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Otevřená beta nakonec bude i u Wildlands

Otevřená beta nakonec bude i u Wildlands

David Plecháček

David Plecháček

10. 2. 2017 09:37 13
Reklama

Nemusíte mít Ubisoft a jeho hry rádi, ale možnost si je bezplatně vyzkoušet je doslova k nezaplacení. Ne jinak tomu bylo u her Rainbow Six Siege nebo The Division a ne jinak tomu bude i u další Clancyho hry, u Ghost Recon Wildlands. Po uzavřené betě totiž přijde i ta otevřená, a tak se brány drogami zamořené Bolívie otevřou dokořán úplně všem.

Jedna věc je přečíst si naše dojmy a pocity a následně pak přečíst recenzi, ale když si uděláte názor vlastní, uděláte jedině dobře. Tušili jsme, že k tomu všichni dostanou prostor i tentokrát, a Ubisoft nás nezklamal. Nejprve informace zazněla na jednání investorů, později přišlo oznámení do emailu každému, kdo se na betě podílel nebo se do ní alespoň přihlásil.

Stále však zůstává otázkou kdy. Wildlands vychází v úterý 7. března. Shodou okolností na úterek připadá i 14. února. Zdánlivě nesouvisející data nám mohou dát určité vodítko. Za čtyři dny totiž vychází For Honor, který měl nejprve také uzavřenou betaverzi, a právě tento víkend těsně před vydáním nás potěší i tou otevřenou. Kdybych měl na nějaký prodloužený víkend vsadit u Wildlands, byl by to ten těsně před vydáním.

Co do obsahu se bude nadcházející betaverze lišit. Minulý víkend jsme si osahali jednu z provincií, příště dostaneme do rukou další. Zajímalo by nás, zda to samé plánoval Ubisoft od samého začátku, nebo reaguje na nepříliš optimistický ohlas na mapu a herní strohost. Například v případě The Division, ke kterému jsou Wildlands častokrát připodobňovány, se v otevřené betě neměnila ani nerozšiřovala mapa, ale přibyla jen jedna mise.

Kromě bety jsme se ale dozvěděli, že Wildlands doprovodí hraný krátký film ze stejného světa. War Within the Cartel má na povel producent Roberto Orci, který napsal scénáře pro Star Trek nebo The Amazing Spider-Man 2. V hlavní roli se objeví rapper a herec TI.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama