Shadow Tactics vyjde na konzolích i fyzicky
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Shadow Tactics vyjde na konzolích i fyzicky

Shadow Tactics vyjde na konzolích i fyzicky

David Plecháček

David Plecháček

15. 2. 2017 13:14 2
Reklama

Překvapení závěru loňského roku, Shadow Tactics, Vyjde i na konzolích. Zatímco hra vyšla na PC už 6. prosince, na náš dotaz, kdy vyjde verze konzolová, Mimimi Productions před časem odpovědělo, že zkraje léta. Co nám ale zástupci studia nesdělili je fakt, že verze pro konzole se objeví i u tradičních prodejců na Blu-ray discích.

Dnes to oznámila společnost Kalypso Media, která kromě Shadow Tactics: Blades of the Shogun vydá ve fyzické verzi i slovenské RPG Vikings – Wolves of Midgard, o kterém jsme dnes taktéž psali. Kalypso se výslovně zmiňuje jen o Xbox One a PlayStation 4 verzi taktické strategie, a tak to vypadá, že na PC zůstane k dispozici jen digitálně.

Na Steamu má Shadow Tactics výborné hodnocení, a pokud sledujete Hrej pravidelně, asi vám neušlo, že novinka ve stylu Commandos nebo Desperados naprosto okouzlila i mě. V recenzi jsem jí udělil absolutní hodnocení, nicméně pokud si hru chcete osahat sami, můžete, neboť je k dispozici demo.

Na něm si můžete ozkoušet i hraní na gamepadu. Ačkoliv se stále jedná o strategii, ve které je potřeba perfektní načasování každé akce, zdá se, že německé studio Mimimi se s ovládáním popasovalo na výbornou. Jestli vám ale bude tento model sedět, to si musí zkusit každý sám.  

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama