Dean Hall se chystá odhalit novou hru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dean Hall se chystá odhalit novou hru

Dean Hall se chystá odhalit novou hru

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

16. 2. 2017 14:47 6
Reklama

Tvůrce modifikace DayZ pro hru českou Armu a následně vývojář stejnojmenné hry Dean Hall již brzy oznámí svůj nový projekt. Podle Eurogameru o něm začne Hall mluvit už na veletrhu EGX Rezzed, kde si ho navíc budou moci návštěvníci i poprvé vyzkoušet.

Jak známo, Dean Hall se po několika letech vývoje DayZ rozloučil s týmem v Bohemia Interactive a vrátil se zpět na Nový Zéland, kde vede studio RocketWerkz. Podle dostupných informací nejde o úplně standardní herní studio – v RocketWerkz údajně panuje velice benevolentní přístup k prosazování vlastních nápadů a jednotliví zaměstnanci nejsou od sebe příliš platově odděleni. Sám Hall přiznal, že bere přibližně jen o 10 procent větší výplatu, nežli jeho 40 zaměstnanců.

Co se týče samotné hry, existuje jen několik málo indicií, přibližně rok starých, které hovoří o tom, že je Hallův projekt opět multiplayerovou záležitostí a nemělo by se jednat o další standardní survival záležitost právě typu DayZ nebo H1Z1. Více bychom se měli dozvědět na přelomu dubna, kdy se koná zmiňovaná show EGX Rezzed.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama