14 minut záběrů z akčního RPG The Surge
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka 14 minut záběrů z akčního RPG The Surge

14 minut záběrů z akčního RPG The Surge

Pavel Makal

Pavel Makal

17. 2. 2017 13:51 4
Reklama

Jestliže vnímáte herní svět podobně jako já, pak nejspíš budete souhlasit s tvrzením, že akčních RPG není nikdy dost. Jedním z těch, které se na nás chystají ještě v první polovině letošního roku, je The Surge od německého studia Deck13 Interactive. Vývojáři, kteří nás v roce 2014 celkem potěšili titulem Lords of the Fallen, tentokrát opouštějí drsné fantasy zasazení a s novou hrou míří do dystopické budoucnosti.

V novém, více než 14 minut dlouhém videu s komentářem od designera hry Adama Hetenyiho se můžete kochat průchodem jednoho z herních prostředí. Opuštěné laboratoře průmyslového a výzkumného komplexu společnosti CREO staví před hlavního hrdinu řadu nebezpečenství. Naštěstí je vybaven nejen obrněným exoskeletem, ale hlavně mu k úspěchu pomáhá unikátní soubojový systém. Ten se na rozdíl od řady konkurenčních titulů nespoléhá na kombinace lehkých a těžkých úderů.

Namísto toho dělí útoky na horizontální a vertikální. To však není jeho nejzajímavějším aspektem. Souboje v Surge vám totiž umožní zaměřovat jednotlivé konkrétní části protivníků a směřovat své útoky na slabá místa. Nutno říci, že systém vypadá velmi přirozeně, souboje jsou plynulé, akční a také poměrně brutální. Mají tedy všechny předpoklady pro to, aby byly také zábavné.

V průběhu svého putování budete potkávat přeživší, kteří vás zahrnou vedlejšími úkoly, budete se muset pustit do křížku s celou řadou bossů a pronikat stále hlouběji do nitra industriálního komplexu CREO. The Surge má zjevně několik velmi originálních es v rukávu a mohlo by docela dobře jít o titul, který Deck13 posune vstříc AAA herní produkci. Rozhodně se hře budeme věnovat, až letos v květnu vyjde. V plánu jsou verze pro PC, PS4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama