Dawn of War III má nový příběhový trailer
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dawn of War III má nový příběhový trailer

Dawn of War III má nový příběhový trailer

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

17. 2. 2017 16:34
Reklama

O tom, že Relic Entertainment chystají třetí díl real-time strategie Dawn of War, víme již delší dobu, tvůrci i Sega v roli vydavatele však o bližších detailech hry zatím celkem mlčí a za každý střípek informací tak jsou fanoušci série vděční. A ten dnešní je navíc celkem hutný – vychází totiž nový trailer lákající k příběhu hry.

Z té jsme mohli vidět hned 13 minut záběrů minulý rok v létě, již brzy po samotném oznámení hry. Spatřit jste tehdy mohli hru za vesmírné mariňáky i jednoduchý management báze, ani příběhový trailer však záběry ze hry dnes rozhodně postrádat nebude.

A nejen to – láká na dříve avizované katastrofické zvraty a na vyprávění, které snad bude stát za to a které by teoreticky mohlo na PC přijít již brzy. Tedy alespoň za předpokladu, že se potvrdí předchozí spekulace. Pokud ano, tak by Warhammer 40 000: Dawn of War III mohl vyjít již v dubnu, nic oficiálního však zatím stále ještě nevíme a zavděk tedy musíte vzít dvěma minutami nabitými dramatickou akcí a letmým představením lídrů třech základních herních frakcí – za mariňáky to je Gabriel Angelos, za Eldary Farseer Macha a za orky Gorgutz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama