Detaily o březnovém DLC pro Mafii III
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Detaily o březnovém DLC pro Mafii III

Detaily o březnovém DLC pro Mafii III

Jiří Bigas

Jiří Bigas

17. 2. 2017 10:56 4
Reklama

Placeným rozšířením pro Mafii III jsme se v našich novinkách věnovali už několikrát. Vydání DLC Faster, Baby! se ale přiblížilo a s tím se na oficiálním webu a kanálu na YouTube objevilo nové sedmiminutové video, které se jeho obsahu věnuje podrobněji.

Expanze Faster, Baby! vyjde 28. března a slibuje rychlá auta, dramatické honičky a spoustu kaskadérských kousků. Lincoln dostane za úkol připojit se k Roxy Laveau a s její pomocí zlikvidovat zkorumpovaného šerifa, který terorizuje aktivisty v nové oblasti na předměstí New Bordeaux.

Nové prostředí se jmenuje Sinclair Parish, prozradili vývojáři ze studia Hangar 13. Má být zcela unikátní a vypadat jinak než zbytek virtuálního světa, což zní dobře. Roxy bude Lincolnovi dělat společnost po většinu doby strávené s DLC, ale i naše hlavní postava se dočká několika vítaných novinek.

Můžete zpomalit čas během řízení, podobně jako to šlo v GTA V. Z auta můžete rozhazovat výbušniny a k dispozici dostanete i úplně nové miny. Těšit se rovněž můžete na dva nové vozy, dva nové outfity a novou aktivitu nazvanou bylinkářství. Díky ní můžete nechat vyrůst své vlastní zločinecké impérium.

Už dříve jsme psali, že hlavní scénárista studia Hangar 13 Bill Harms slíbil, že tým pozorně naslouchal fanouškům a výsledkem bude další strhující příběh, který vás vhodí přímo do akce a nenechá vás ani na okamžik vydechnout. Autoři slibují společně s DLC vydávat také další opravy a záplaty.

Více podrobností o tomto a dalších DLC najdete v přiloženém videu a také v našich starších novinkách.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama