Z VR Falloutu 4 nezmizí jediný prvek hry
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Z VR Falloutu 4 nezmizí jediný prvek hry

Z VR Falloutu 4 nezmizí jediný prvek hry

David Plecháček

David Plecháček

20. 2. 2017 10:29 8
Reklama

Fallout 4 můžete projít ve VR od začátku až do samotného konce. S novinkou se pochlubil samotný Todd Howard, šéf Bethesda Game Studios. Nejásejte ale předčasně. Než se definitivní podoba hry dostane na světlo světa, uplyne ještě hodně dlouhá doba. Už teď se ale Fallout 4 VR „stává skvělou záležitostí“.

„Máme toho ještě hodně před sebou, ale je to fascinující. Ve VR děláme úplně celou hru,“ řekl Howard pro Glixel. „Už teď si můžete zahrát hru od začátku až do konce, a všechno to vážně funguje, i interface a všechno okolo,“ říkal nadšeně. Ze hry nezmizel jediný prvek. Všechno, na co jsme u Falloutu 4 zvyklí, bude i ve VR. Včetně Pip-Boye na vašem zápěstí. „Už takhle jsme v té hře prakticky žili, ale vstoupit do něj s VR na hlavě to posouvá na úplně jinou úroveň,“ dodal.

Z tohoto hlediska se zdá, že vývoj pokračuje jako na drátkách, ale přeci jen ještě některé aspekty mají několik much. Bethesda se například potýká s problémy spojenými se samotným pohybem. „Je to jednoznačně ta těžší část, to přiznávám. Je to záludné, protože ve hře toho nachodíte vážně hodně.“ Vyladit celý herní svět, aby vás při procházce po zničeném Bostonu nic neomezovalo, to nějaký čas zkrátka trvá.

Překvapením je, že by VR verze mohla podporovat modifikace. „Doufáme, že tato verze bude podporovat co nejvíce modů, kolik jen půjde. Čeká nás ještě hodně práce, ale to, co tam je, mi přijde vážně neuvěřitelné.“ dodává Howard s poznámkou, že je samozřejmě zaujatý. I tak zní velice sebejistě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama