DLC pro Resident Evil 7 už i na PC a XO
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka DLC pro Resident Evil 7 už i na PC a XO

DLC pro Resident Evil 7 už i na PC a XO

Jiří Bigas

Jiří Bigas

21. 2. 2017 12:32
Reklama

S předem avizovaným zpožděním se konečně i hráči na PC a Xboxu One dočkali první dvou DLC balíčků, které byly až dosud exkluzivní pro PlayStation 4.

Oba balíčky, tedy Banned Footage Vol. 1 a 2, vycházejí na Steamu a Xbox Storu současně. Pokud vlastníte season pass nebo deluxe verzi RE7, můžete se pomalu chystat na návrat na plantáž, respektive do domu Bakerových.

Každý balíček se skládá z několika samostatných misí či pásek, chcete-li. Některé se týkají původního příběhu více, některé stojí spíše samostatně. Ty z prvního packu se jmenují Nightmare, Bedroom a Ethan Must Die. Dvojka obsahuje mise Daughters, 21 a Jack’s 55th Birthday.

Některé z nich přitom podporují headset PlayStation VR, ale ne všechny. Bude proto zajímavé sledovat, zda se podpory virtuální reality dočkají i majitelé PC a zařízení Oculus Rift či HTC Vive. My máme season pass k dispozici a na rozšíření se určitě podíváme v některém z příštích vysílání.

Kromě těchto dvou expanzí se úplně všichni majitelé sedmého Resident Evilu mohou těšit na bezplatné DLC Not a Hero, které má rozvinout závěr původní hry.

Podrobný obsah obou placených rozšíření najdete v našich starších novinkách.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama