Dungeons se vrátí na podzim ve třetím díle
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dungeons se vrátí na podzim ve třetím díle

Dungeons se vrátí na podzim ve třetím díle

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

21. 2. 2017 15:31 1
Reklama

Doby slavného Dungeon Keeperu se zřejmě nevrátí, ale je tu série, která se alespoň částečně snaží stavět na zkladech slavné značky a přistupovat k ní s čerstvými nápady. Herní série Dungeons od vývojářů ze studia Realmforge má za sebou dva díly a na podzim letošního roku se fanoušci dočkají třetího.

Hra bude dostupná vedle PC, Macu a Linuxu také na konzolích PlayStation 4 a Xbox One, což je dobrá zpráva především pro majitele druhé zmiňované herní krabičky. Na Xbox One se totiž Dungeons předvedou vůbec poprvé a vezmou hráče do podzemí, ve kterém vládne temný lord.

Podařilo se mu sjednotit jednotky zla, položit základy svého impéria a nyní se chce postarat o rozšíření svého vlivu. Využije k tomu temnou elfku Thalyi, se kterou se bude snažit ovládnout skrze propracovanou podzemní říši celý svět. Pro naplnění tohoto plánu bude k dispozici nepřeberné množství místností, pastí a jednotek, které se navíc budou rodit do náhodně generovaného světa, takže žádný průchod hrou by neměl být úplně stejný.

Podle prvních informací bychom se měli dočkat 20 úrovní, ve kterých bychom mohli strávit přibližně 20 hodin. Pokud vás nebude bavit hraní sólo, jako alternativa se nabízí kooperativní režim pro dva hráče a samozřejmě v obecném měřítku více všeho, nežli tomu bylo v předchozím díle.

Vrátí se i oblíbený vypravěč se snůškou černých vtipů a sarkastických hlášek, abyste se opět cítili jako doma. Dungeons 3 budou k vidění na GDC v San Francisku, kam vývojáři přivezou hratelnou ukázku pro všechny, kdo o hraní projeví zájem. Pokud neplánujete cestu, můžete se podívat v pohodlí svého domova na první teaser, další informace budou následovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama