Halo Wars 2 je zatím bez ranked zápasů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Halo Wars 2 je zatím bez ranked zápasů

Halo Wars 2 je zatím bez ranked zápasů

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

21. 2. 2017 12:19
Reklama

Pokud se plánujete naplno ponořit do hraní strategie Halo Wars 2 a hledáte výzvu v multiplayerových zápasech, nemají pro vás vývojáři ze 343 Industries a Creative Assembly dobrou zprávu. V zájmu zkvalitnění zážitku a maximálního vybalancování se rozhodli, že zatím nenabídnou hodnocené zápasy a raději na nich budou ještě nějaký čas pracovat.

K tomu, aby vývojáři všechno stihli včas, měly plně posloužit dva proběhnuvší betatesty, podle nejnovějšího vyjádření ale matchmakingový systém ještě nepracuje úplně stoprocentně. Mohlo by se tedy stávat, že hráči potkají příliš silné, nebo naopak příliš slabé soupeře, a to není zrovna něco, čím by se chtěla série Halo jako celek chlubit. Vývojáři proto nadále pracují a nejsou v tuto chvíli schopní říct, kdy budou hodnocené zápasy k dispozici.

Nejpravděpodobněji se jeví až období spojené s vydáním některého z chystaných DLC, na druhou stranu to ale dává hráčům prostor plně si hru užít a načerpat zkušenosti, na základě kterých se pak budou moci pustit do toho pravého zápolení s ostatními. A samozřejmě neplatí, že by multiplayer ve hře chyběl kompletně – hrát s živými hráči je přirozeně možné, jen nelze očekávat, že všechny hry budou vyrovnané. Matchmaking systém funguje, ale protože ještě hráči nedostávají hodnosti podle jejich vlastního hraní, mohou se na bojištích vyskytovat problémy.

V souvislosti s Halo Wars 2 vás pak můžeme odkázat na naší recenzi, kterou sepsal Jarda Möwald a na některé budoucí vysílání pořadu Hrajte s námi, ve kterém si tohle RTS ukážeme názorně.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama