První video ze survival akce Lost Region
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka První video ze survival akce Lost Region

První video ze survival akce Lost Region

Jiří Bigas

Jiří Bigas

21. 2. 2017 14:41 5
Reklama

Minulý týden jsme psali o nové hře Lost Region od ukrajinského týmu Farom Studio. Její autoři slibovali podrobněji představit svou 3rd person survival akci pro PC, PS4 a Xbox One ještě do konce měsíce. A tak se také stalo.

První záběry ze hry představuje dvě a půl minuty dlouhé video, které vývojáři zveřejnili na svém kanále na YouTube. Tím však novinky na konto hry poháněné technologií Unreal Engine 4 nekončí. Titul, který nejvíc lidem připomíná S.T.A.L.K.E.R. (objevují ale se třeba také zmínky o DayZ, i když hra nebude obsahovat žádné zombie), bude podporovat multiplayer až pro 100 hráčů najednou a nabídne kooperativní mise až pro čtyři lidi.

Důležitým milníkem je ale tento okamžik i proto, že Lost Region se uchází o přízeň fanoušků na Indiegogo, kde by tým rád vybral alespoň 20 tisíc dolarů, což je poměrně skromný cíl. Kampaň už běží a zatím přispělo 22 lidí celkovou částkou 387 dolarů. Jak už jsme psali dříve, studio slibuje systém klanů a diplomacii, otevřený svět o rozloze 64 kilometrů čtverečních a možnost prozkoumat doslova každou budovu.

Příspěvky na Indiegogo začínají od 7 dolarů a už za tuto částku autoři lákají na hru na Steamu včetně přístupu do bety a kolekci wallpaperů. Autoři zdůrazňují, že v Lost Region nejsou zombíci, jak už bylo řečeno. Hlavními nepřáteli jsou tu lidé a pak některá zvířata. Na mutanty a živé mrtvé zapomeňte.

Hra je situována na územích někdejších Spojených států, kde zavládla anarchie a klanové války. Hra kromě on-line multiplayeru nabídne i možnost vyblbnout se v osamocení. Budeme stavět malé tábory i základny, ale stejně tak si můžete pronajmout od NPC pokoj za ingame měnu.

V boji má mít přednost stealth přístup a přepady ze zálohy před přímočarou akcí. Samozřejmostí je crafting a zlepšování vlastních schopností. Přidáte se k ostatním, vytvoříte vlastní klan, anebo zůstanete raději vlkem samotářem? Na PC by měla hra vyjít už v druhém čtvrtletí letošního roku, tedy nápadně brzy, na PS4 a Xboxu One pak koncem roku.

Autoři se podělili i o nové screenshoty, které rozhodně také stojí za pozornost. Více informací o hře najdete na Indiegogo a v naší předchozí novince.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama