Do šesté Civilizace zamíří Australané
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Do šesté Civilizace zamíří Australané

Do šesté Civilizace zamíří Australané

David Plecháček

David Plecháček

22. 2. 2017 16:09 4
Reklama

Do šesté Civilizace vůbec poprvé v historii zamíří Austrálie. Australané se tak zařadí po bok Američanů, Aztéků, Brazilců, Španělů, Britů, Francouzů, Římanů, Němců, Poláků, Norů, Řeků, Rusů, Konžanů, Egypťanů, Arabů, Sumerů, Skythů, Indů, Číňanů a Japonců. Austrálie je tak 21. národem ve hře.

Jejich vůdcem bude John Joseph Ambrose Curtin, 14. ministerský předseda, který zemi vedl mezi lety 1941 a 1945. Vedl ji v době, kdy byla pod přímým ohrožením Japonskem během druhé světové války. Aniž bychom vás chtěli nabádat, jakým směrem Australany vést, Curtin byl na rozdíl od svých tehdejších kolegů zastáncem aktivního zbrojení a celkově válečných aktivit tehdejší Austrálie. Na druhou stranu, pravděpodobně nadměrný stres vedl k tomu, že v roce 1944 utrpěl infarkt a o rok později zemřel.

Doufejme, že to se Johnu Curtinovi v Civilization VI nestane. Zjistit to můžete, pokud za toto DLC zaplatíte 5 dolarů. K dispozici bude od 24. února.

Spolu s ním ale dojde i k několika novinkám. Jednak bychom se měli konečně dočkat podpory hry více hráčů, konkrétně bojovat o vliv s přáteli proti AI nebo společně proti reálným hráčům, ale také by se měla zlepšit podpora modování prostřednictvím celého Steam Workshopu.

Nová civilizace na obzoru znamená i několik nových unikátních vlastností. Australané mohou využít vlastnosti „Land Down Under“, která poskytuje větší počet míst pro obyvatele, jakmile jsou budovy postaveny u pobřeží, a také zcela nových jednotek „The Digger“, které nahrazují tradiční pěchotu a mají opět speciální bonusy, pokud operují na územích poblíž vody. Na všechny novinky se můžete podívat ve videu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama