Podívejte se na trailer z Morrowindu pro TESO
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Podívejte se na trailer z Morrowindu pro TESO

Podívejte se na trailer z Morrowindu pro TESO

Jiří Bigas

Jiří Bigas

22. 2. 2017 15:53 2
Reklama

Před necelým měsícem Bethesda oznámila rozšíření Morrowind pro The Elder Scrolls Online, které do MMO přinese ostrov Vvardenfell alias Black Isle z The Elder Scrolls III: Morrowind. Virtuální Tamriel se tak opět rozroste o další provincii. A vy se můžete pokochat čerstvým videem.

Dvouminutová upoutávka slibuje nebezpečný svět, nová monstra, zbraně i výbavu. V akci uvidíte i novou třídu Warden. Morrowind vyjde na PC, Macu, PS4 a Xboxu One 6. června. Půjde o nejrozlehlejší oblast vytvořenou pro hru a rozšíření nabídne mnohem více obsahu než obvyklé DLC balíčky.

Z hlediska chronologie bude novinka zasazena 700 let před události The Elder Scrolls III. Expanze se má samostatně prodávat za 40 dolarů, spolu s plnou hrou pak přijde na klasických 60 dolarů. K dispozici bude krabicová i digitální verze. V nabídce bude rovněž sběratelská edice za 100 dolarů, která bude obsahovat sošku a další upomínkové předměty.

Morrowind má nabídnout přes 30 hodin nového příběhového obsahu i nový PvP mód. Původní Morrowind z roku 2002 brzy oslaví 15. narozeniny a rozšíření představí mnoho důvěrně známých lokací z této hry. Podstatné je, že vývojáři zamýšlí novinkou oslovit nejen stávající hráče, ale i úplné nováčky, pro něž se má Morrowind doslova stát vstupní branou do hry díky novému tutoriálu a startovací lokaci.

Více informací o expanzi najdete ve starší Pavlově novince.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama