Splitscreen se navrátí do série Halo
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Splitscreen se navrátí do série Halo

Splitscreen se navrátí do série Halo

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

24. 2. 2017 09:00 1
Reklama

Jestliže vám v posledním díle série Halo chyběla přítomnost multiplayeru na jediné konzoli, a tedy možnosti hrát na rozdělené obrazovce, tak pro vás máme potěšující zprávu – tato funkce se do série navrátí. Alespoň tak nám to slibují tvůrci z týmu 343 Industries a nepřímo tím potvrzují, že se s touto sérií rozhodně dá ještě počítat.

Na Halo Wars 2 tedy v budoucnu naváže další titul, a to opět akčního ražení a obsahovat by měl právě onen splitscreen. Myšlenka vynechat jej z pátého dílu mohla sice na jednu stranu připadnout tvůrcům hry spásná (a určitě si tím ušetřili dost práce s optimalizací), komunita však dala jasně najevo, že tudy cesta nevede.

Bonnie Ross slíbila, že splitscreen bude nedílnou součástí jakékoli FPS z produkce tohoto studia.

Další případné díly série by se tedy neměly bez tohoto prvku obejít. Takto to slíbila Bonnie Ross v rámci své prezentace na letošním DICE summitu. A nejen to – Ross dokonce přislíbila, že splitscreen bude nedílnou součástí jakékoli FPS z produkce tohoto studia a zavdala tak spekulacím, zda náhodou nemá tento tým v hledáčku ještě jinou IP. Každopádně co se série Halo týče, tak je na druhou stranu ale třeba mít na paměti fakt ten, že splitscreen byl ze hry vypuštěn z nějakého důvodu a kreativní ředitel hry tehdy prohlásil, kterak mělo toto rozhodnutí pozitivní vliv nejen na velikost a variabilitu světa hry, ale například i na umělou inteligenci. Nabízí se tedy otázka, zda nebude splitscreen příliš omezovat budoucí návrhy hry.

O tom už se ale můžete dočíst v jedné ze starších aktualit, ve které jsme mimo jiné již těsně po vydání pátého dílu hry avizovali, kterak by se rozdělená obrazovka mohla do série opět jednou podívat. Zřejmě jsme tehdy nebyli daleko od pravdy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama