Andromeda bude mít P2P multiplayer
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Andromeda bude mít P2P multiplayer

Andromeda bude mít P2P multiplayer

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

3. 3. 2017 14:33 10
Reklama

Datum vydání Mass Effect: Andromeda se kvapem blíží a díky tomu se dozvídáme řadu dalších drobných detailů týkajících se hry a její podoby. Nově tedy kupříkladu víme, že hra nebude mít dedikované servery pro multiplayer hry.

V odpovědi na tweet fanouška to prozradil producent hry Fernando Melo. Hra tedy bude multiplayer zprostředkovávat za pomocí přímého spojení hráčů, tedy P2P propojení. To sice může teoreticky naskýtat prostor pro odlišnou sadu problémů v porovnání se standardní architekturou síťové hry skrze servery, na druhou stranu se tím hra zbaví právě oné závislosti na serverové infrastruktuře. To by ostatně mohlo částečně vysvětlit včerejší oznámení týkající se zrušení dříve plánované multiplayerové bety.

Drobnou ukázku samotné síťové hry jsme měli možnost vidět právě před měsícem, od té doby však Bioware o podobě síťové složky hry spíše mlčeli a dnes se nám na to konto dostává i dodatečné omluvy. Síťová hra údajně byla údajně již dostatečně otestována (v rámci uzavřeného testu na konzolích) a navíc bude pro veřejnost hratelná na výstavě PAX East.

Veřejný test tedy není v plánu právě díky oné plánované živé ukázce a koneckonců i díky samotnému brzkému vydání hry. K tomuto vysvětlení a alespoň jako drobnou útěchu sdílí Melo nadále ukázku toho, jak vypadá obrazovka výběru postavy. A vyzkoušet si to v pohodlí domova budete moci již 23. března.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama