Do Heroes of the Storm míří nový hrdina
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Do Heroes of the Storm míří nový hrdina

Do Heroes of the Storm míří nový hrdina

Pavel Makal

Pavel Makal

3. 3. 2017 18:30 5
Reklama

Free-to-play MOBA Heroes of the Storm od Blizzardu je aktuálně středem pozornosti na akci Intel Extreme Masters v polských Katovicích, kde se odehrává exhibiční turnaj Western Clash, první z letošních mezinárodních eventů v rámci HGC, tedy Heroes Global Championship 2017. Kromě urputného zápolení profesionálních týmů ale akce přinesla i zásadní nové oznámení.

Heroes of the Storm totiž již brzy dostanou nového hrdinu, kterým je malá zvědavá sonda rasy Protoss. Její odhalení novinářům proběhlo dnes v brzkých odpoledních hodinách, až do tohoto okamžiku však bylo na zveřejnění této informace uvaleno embargo. Po menších technických potížích se zvukem a žertech(?) o tom, že za tohle někdo přijde o práci, jsme se konečně mohli podívat na to, co nový hrdina dokáže.

Oficiální Probiův popis hovoří o tom, že už od svého sestrojení chtěla malá sonda prokázat své kvality. I přes zanedbatelnou velikost se však nakonec Probius stal hrdinou, když v průběhu bitvy o planetu Aiur vyvolal důležitý pylon, který zásadně pomohl k opětovnému dobytí domovského světa. Díky tomu si zasloužil své místu v Nexu a již brzy si jeho dovednosti budete moci osahat i vy.

Jeho unikátní vlastností je schopnost vyvolat pylon, který následně generuje silové pole a odkrývá okolí. Uvnitř silového pole se Probiovi velice rychle doplňuje zásoba many. Naráz mohou být aktivní dva takové pilíře. Mezi základní dovednosti tohoto hrdiny patří 50% zrychlení pohybu na 5 vteřin, tedy pokud během této doby nedojde k utržení poškození. Probius má ale již v základu o 10 procent rychlejší pohyb než ostatní hrdinové, protože nedisponuje žádným dopravním prostředkem.

Velice důležitou schopností je Warp Rift, díky němuž Probius vyvolá warpové pole, které na 9 vteřin zpomalí procházející protivníky o 20 % Kromě toho dokáže vyslat paprsek z disruptoru, který všechny nepřátele, stojící v cestě, zasáhne za 150 bodů poškození. Pokud s ním zasáhnete zmiňovaný Warp Rift, způsobíte explozi a ublížíte protivníkům ještě víc, konkrétně za 261 bodů. Poslední základní schopností je fotonové dělo, které po dobu 11 sekund páchá poškození za 95 bodů za sekundu. Dělo ale musí být umístěno uvnitř silového pole pylonu,a přestane fungovat, jakmile je zničen.

Co se týče takzvaných Heroic Abilities, dokáže Probius například své pylony přetížit, čímž rozšíří velikost jejich silového pole a nepřátelé v něm budou zraňováni za 110 bodů po dobu 10 sekund. Pasivní bonus jim pak zajistí štíty o síle 50 % jejich maximálního zdraví. Zásadní je pak schopnost Null Gate, díky níž Probius vyvolá překážku z negativní energie, která nepřátele zpomalí o 80 % a a zraní za 64 bodů za vteřinu.

Probius se v příštích dnech objeví na testovacích PTR serverech, zhruba o týden později pak bude vypuštěn mezi všechny hráče. Heroes of the Storm nabízejí přes 60 hrdinů ze všech univerz od Blizzardu, jako je Warcraft, Starcraft, Diablo nebo Overwatch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama