Trailer Styxe odhaluje kooperační hraní
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Trailer Styxe odhaluje kooperační hraní

Trailer Styxe odhaluje kooperační hraní

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

3. 3. 2017 12:34 1
Reklama

Nenápadná stealth akce Styx: Master of Shadows slavila ve své době komerční úspěch a díky tomu bylo celkem záhy zaděláno na pokračování. To dva a půl roku po vydání originálu přinese významnou novinku v podobě kooperativního hraní, na které se už zaměřuje aktuální trailer.

Do kooperativního režimu se půjde zapojit kdykoli v průběhu hry, stejně tak bude možné rozehrané multiplayerové sezení kdykoli opustit a ponechat svého parťáka ve štychu, jak však naznačuje přiložená ukázka, ta pravá zábava nastává právě tehdy, když jsou v jedné hře zapojeni dva hráči naráz. Tomu je také podřízen design úrovní, jež slibují přístupnost i odpovídající náročnost jak v kooperaci, tak i při sólovém hraní.

Společně se tedy dvojice hráčů převlečených za skřety bude moci ponořit do tmy a obelstít své nepřátele. My v tomto ohledu rovněž doufáme, že si hráči budou moci navzájem vypomáhat za pomocí pastí, léček a důmyslných možností odlákání pozornosti. V tomto hledu trailer ukazuje zejména jednu důvtipnější léčku políčenou na jeskynního trolla, jinak se ale zaměřuje především na tandemové odpravování nepřátel. Nemáme však pochyb, že těch příležitostí bude ve finále mnohem více.

Styx: Shards of Darkness vychází již 14. března na PC, Xbox One a na PS4 a i tento titul si můžete klasicky předobjednávat na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama