Wildlands doprovodí season pass
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Wildlands doprovodí season pass

Wildlands doprovodí season pass

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

3. 3. 2017 08:25
Reklama

Stejně jako je každý den jistý východ slunce, tak se stejnou určitostí víme i to, že prakticky každou velkou hru bude doprovázet i podpora po jejím vydání. To je pochopitelně i příklad ambiciózní multiplayerové akce Ghost Recon Wildlands, jejíž životní cyklus se rozhodně neuzavře s datem vydání 7. března. A dokládá to příspěvek na oficiálním blogu Ubisoftu, ve kterém tvůrci přislibují přinášet obsah i v následujících měsících.

Ten si pochopitelně budete moci předplatit i formou klasického season passu, k jehož koupi aktuálně láká čerstvý trailer a který přinese dvě objemné expanze – Narco Road a Fallen Ghosts. Oba jsou pochopitelně zejména o adrenalinové akci, v případě prvního jmenovaného se však překvapivě z velké části nejedná o vzrušení s olovem v ruce, ale o soubor závodů a výzev, kterými se hráči budou muset zavděčit a zalíbit nové frakci herní narkomafie. Poté se ale obsah samozřejmě pozmění a cílem nebude nic jiného než daný gang zevnitř a za pomocí kulek patřičně rozebrat.

Samotný název druhého přídavku, Fallen Ghosts, pak již taktně naznačuje, o co půjde tentokrát – hráči se se svou jednotkou budou muset dostat z místa havárie vlastní helikoptéry. A že jim budou v patách jen a jen další zločinecké bandy, to jistě není třeba dodávat. Oba přídavky pak blíže představuje právě onen zmíněný trailer, který slibuje ještě něco navrch:

K těmto dvěma přídavkům season pass navrch nabídne balíčky herních předmětů jménem The Unidad Conspiracy Missions a Peruvian Connection Pack. Spolu s nimi se hráči mohou těšit na exkluzivní bolívijský minibus, na dodatečné balíčky zbraní a jejich skinů i na bonusový zisk zkušeností. Ten se bude skládat z permanentního navýšení rychlosti zisku bodů zkušeností o 5 % a z jednorázového dvouhodinového navýšení o 50 %, jež rovněž o 25 % zrychlí zisk zkušeností i okolním spolubojovníkům.

Budoucí majitelé season passu se navíc budou moci těšit i na nějaké ty herní kredity navrch a z klasického přednostního přístupu k oněm přídavkům. Zahrát si je budou moci s týdenním předstihem, avšak ani majitelé základní verze hry nepřijdou zcela zkrátka. Ti se budou moci těšit z kompetitivního režimu, ve kterém se proti sobě budou moci postavit čtyřčlenné týmy specialistů a navzájem poměřit své síly.

Nabízeného obsahu je tedy relativně hodně, a pokud vám nebude stačit základní hra, tak si určitě přijdete na své. Ghost Recon Wildlands si můžete již brzy pořizovat na Xzone, kde bude k mání i takzvaná Gold edice hry, jejíž součástí onen season pass je.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama