Wildlands vyzkoušelo skoro 7 milionů hráčů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Wildlands vyzkoušelo skoro 7 milionů hráčů

Wildlands vyzkoušelo skoro 7 milionů hráčů

Jiří Bigas

Jiří Bigas

3. 3. 2017 13:46 31
Reklama

Do bety open world akce Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands od Ubisoftu se podle vydavatele zapojilo 6,8 milionu hráčů. Bolivijská zkušební mise proti drogovému kartelu Santa Blanca se tak stala novým rekordmanem betaverzí od Ubisoftu.

Statistika sčítá dohromady účastníky uzavřené i pozdější otevřené bety. Přes 60 procent hráčů vyzkoušeli kooperaci, zbytek si zahrál sólo, což hra rovněž podporuje a vaše parťáky pak řídí AI. Hráči strávili v betě dohromady 34 milionů hodin, tedy skoro 4 tisíce let. Společnými silami zlikvidovali 1,2 miliardy členů kartelu a třeba v 44 milionech případů hráč svému parťákovi zachránil život.

Za pozornost ale stojí i další čísla, která najdete v grafice níže. Pro srovnání stojí za zmínku, že kupříkladu betu The Division od stejného vydavatele loni vyzkoušelo 6,4 milionu hráčů. I tehdy šlo o rekord. Do nedávných testů For Honor se pak zapojilo přes 6 milionů hráčů, přičemž jen na Windows hrálo 1,8 milionu lidí, a šlo tak o nejúspěšnější PC betu v historii Ubisoftu.

Ubisoft pochopitelně slibuje, že zpětná vazba od hráčů z obou testů pomůže vývojářům do vydání hru maximálně vyšperkovat. Potenciální zákazníci měli možnost v rámci testů nakouknout do dvou z celkem jednadvaceti regionů. Kdo se zapojil do otevřené, případně uzavřené bety a následně do 31. března zakoupí i plnou hru, může se těšit na speciální odměnu nazvanou Unidad Conspiracy. Ta obsahuje tři exkluzivní mise, které se zaměřují na konflikt mezi Unidadem a kartelem Santa Blanca.

Wildlands vyzkoušelo skoro 7 milionů hráčů
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama