Dawn of War III zná své datum vydání
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dawn of War III zná své datum vydání

Dawn of War III zná své datum vydání

Pavel Makal

Pavel Makal

6. 3. 2017 15:57
Reklama

Se hrami, vycházejícími z univerza Warhammer 40.000, se v poslední době skutečně roztrhl pytel. V loňském roce vyšel povedený titul Battlefleet Gothic: Armada, o něco méně vydařený Space Hulk: Deathwing a letos bychom se měli dočkat například vůbec prvního akčního RPG ze světa Warhammer 40.000 s podtitulem Inquisitor-Martyr. To ale není vše.

Na letošek totiž připadá i zatím poslední výsledek spolupráce společností Relic Enterteinment a Sega, tedy Warhammer 40.000: Dawn of War III. Pokračování populární série real-time strategií se právě dnes dočkalo oficiálního oznámení data vydání. Připadá na 27. dubna a hru si budete moci pořídit hned ve třech edicích.

Standardní a limitovanou ponechme stranou, nejvíce obsahu samozřejmě nabídne ta sběratelská. V ní se totiž kromě digitálního obsahu v podobě různých bonusů, exkluzivních skinů a soundtracku v elektronické podobě nalézá i trojice praporů jednotlivých frakcí. To ale není to nejlepší. Fanouškům jistě udělá velkou radost zmenšený model válečného kladiva God Splitter. Přiznávám, že ačkoli nepatřím ke znalcům univerza Warhammeru, tenhle kousek bych si na poličce nechal líbit. Cena limitované ani sběratelské edice však zatím nebyla oznámena.

Pokud si hru předobjednáte, získáte balíček Masters of War Skin Pack. Ten vám poskytne trojici skinů pro Super Walker Elites, jmenovitě Dark Queen skin pro Lady Solariu, Ghost Seer skin pro Farseera Taldeera a Big Kustom skin pro Beauty. Super Walkery dostanete i bez předobjednání, jen nebudou mít speciální bonusový vzhled.

Je zjevné, že vývojáři chystanému titulu skutečně velice věří. Šéf vývoje Philippe Boulle řekl, že se celý už nemůže dočkat opětovného nástupu Dawn of War, který bude větší a lepší než kdy dřív. Je to údajně přesně ta hra, na kterou fanoušci čekali. Budou v ní ty dosud největší jednotky, obří orbitální lasery, masivní bitvy a slavní hrdinové. Od vydání druhého dílu uplyne letos již osm let, prvotina je pak ještě o pět let starší. Dawn of War III bude první hrou ze série, kterou Relic Entertainment tvoří po akvizici společností Sega, ke které došlo po krachu vydavatelství THQ.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama