V novém hororu vás bude děsit epilepsie
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V novém hororu vás bude děsit epilepsie

V novém hororu vás bude děsit epilepsie

Jiří Bigas

Jiří Bigas

6. 3. 2017 09:31
Reklama

Jestliže fandíte survival hororům, můžete si poslední dobou spokojeně mnout ruce. Alespoň v případě, že vám nejsou cizí ty nezávislé. Na cestě je další takový. Jmenuje se Roots of Insanity a jeho autoři nás lákají na svůj děsivý počin novým trailerem.

Roots of Insanity pohání Unreal Engine 4, vzniká ve studiu Crania Games a vyjít má už 3. dubna. Z upoutávek se zdá být patrné, že půjde o další převážně útěkový horor ve stylu Outlastu. Nechybí ani pověstná kamera s nočním viděním.

Ale o čem hra vlastně je? Začalo to jako obyčejná noční směna v nemocnici, ale výsledkem bude chaos a teror. Vaším herním alter egem se stane doktor Riley McClein, který s vaší pomocí musí zjistit, co je skutečné a co nikoli. To vše přirozeně na pozadí záhadných událostí, kterým je třeba přijít na kloub.

Prvek nepředvídatelnosti by ale mohla do hry přinést jeho epilepsie, kterou celý život trpí. Musí brát pravidelně léky, aby ji zvládal, z čehož by mohl ve hře vzniknout docela originální mechanismus. Uvidíme.

Musíte udělat vše, co je nezbytné, abyste přežili noc, ochránili své pacienty a zachovali si příčetnost. Autoři na rozdíl od zmíněného Outlastu a mnoha podobných her ale vsadili na kombinaci first person a 3rd person perspektivy.

Tým slibuje napínavý soubojový systém, unikátní příběh s mnoha nečekanými zvraty a řadu nepovinných lokací, které půjde volně prozkoumávat. Hra míří na Windows a Mac. Jde o debut tureckých vývojářů.

Pokud chcete ze hry vidět více, zamiřte třeba na oficiální kanál na YouTube, kde najdete další dvě ukázky. Více informací o Roots of Insanity najdete na webu hry, studia a také na Steamu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama