Detaily o remasteru střílečky Bulletstorm
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Detaily o remasteru střílečky Bulletstorm

Detaily o remasteru střílečky Bulletstorm

Pavel Makal

Pavel Makal

7. 3. 2017 10:55 1
Reklama

Střílečka Bulletstorm z roku 2011 sice není vnímána jako bůhvíjaká nadčasová klasika, pravdou ale je, že její nevážné pojetí a originální systém bodového hodnocení za kreativní zabíjení nepřátel nabídly ve své době docela slušnou porci zábavy. Bulletstorm se přesně za měsíc vrátí v remasterované verzi s podtitulem Full Clip Edition. Serveru Shacknews se podařilo získat rozhovor s producentkou remasteru Elliot Hamiltonovou, která se podělila o několik zajímavých informací.

Balení Full Clip Edition nabídne veškerý obsah, který byl dostupný pro původní Bulletstorm, tedy základní hru a dvě DLC s názvy Gun Sonata a Blood Symphony. Kromě toho bude remaster obsahovat šest nových map pro multiplayer a režim Overkill, který funguje jako známý mód New Game+. Po dohrání hry můžete začít znovu se všemi odemknutými zbraněmi a takzvanými skill shoty. Pokud jste navíc během prvního hraní pro některou ze zbraní odemkli všechny skill shoty, budete pro ni v Overkill režimu disponovat neozenou zásobou munice.

Pro mnoho fanoušků bude jistě zajímavým bonusem přítomnost Duke Nukema. Toho můžete získat za předobjednávku a jeho implementace do hry není žádnou z nouze ctností. Původně o něm vývojáři přemýšleli jako o pouhém skinu do multiplayeru, nakonec ale oslovili jeho dabéra Johna St. Johna, aby namluvil repliky původního hlavního hrdiny Graysona Hunta v Dukově typickém stylu. Do hry přibyla i celá řada nových peprných hlášek z Dukovy sbírky a zbrusu nové dialogy.

Co se týče technických vylepšení, slibuje Hamiltonová značné navýšení počtu polygonů, kompletně přepracované nasvícení scén, skyboxy, HD textury, vylepšené animace postav, úpravy v umělé inteligenci a remasterovaný zvuk. Na všech platformách hra poběží v 60 FPS, na PS4 Pro a PC pak nabídne i podporu 4K rozlišení. Příhody vesmírného piráta Graysona Hunta a jeho party hrdlořezů vycházejí znovu 7. dubna letošního roku na PS4, Xbox One a PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama