Přihlaste se do bety Quake Champions
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Přihlaste se do bety Quake Champions

Přihlaste se do bety Quake Champions

Jiří Bigas

Jiří Bigas

7. 3. 2017 17:09 2
Reklama

Společnost id Software a Bethesda Softworks dnes novým trailerem začaly lákat do bety multiplayerové akce Quake Champions. Přihlásit se do ní můžete na oficiálním webu.

Netrpělivě očekávané pokračování kultovní akce by se chtělo trefit do vkusu všem, kterým se stýská po třetím dílu s podtitulem Arena. Uvidíme, jak s perfektně vybalancovaným systémem zamíchají takzvaní Šampioni, tedy postavy s některými unikátními schopnostmi, které mohou lépe odrážet individuální styl každého jednotlivého hráče.

Uzavřená beta by měla odstartovat během následujících týdnů a Quake Champions si na stánku Bethesdy zahrají i návštěvníci akce PAX East. Hra slibuje perfektní technické zpracování a mechanismy ušité na míru eSportu.

Akce Quake Champions má vyjít ještě letos zatím exkluzivně na PC. Studio se údajně stále nerozhodlo, zda bude free-to-play, anebo klasicky za plnou cenu. Autoři nevyloučili, že by se titul mohl objevit později i na konzolích, ale PC verze hraje prim. Má však fungovat nejen na high-end strojí. Vývojáři by ji podle svých slov rádi nabídli co nejširší skupině hráčů.

Novinka je první díl v sérii od Quake Live z roku 2010. V roce 2007 vyšel ještě spin-off Enemy Territory: Quake Wars a naposledy v roce 2005 regulérní čtvrtý díl. Hra byla oznámena na E3 2016, ale překvapivě ji nepohání engine id Tech 6 (Doom), ale hybrid technologie od id Softu a studia Saber Interactive, které se na vývoji podílí. Hra tak nepodoporuje všechny vymoženosti, které jsou vlastní loňskému Doomu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama