Dnes startuje karetní TES: Legends
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dnes startuje karetní TES: Legends

Dnes startuje karetní TES: Legends

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

9. 3. 2017 17:16 2
Reklama

Pamatujete si na konferenci Bethesdy z předloňské E3? Vývojáři představili sběratelskou free-to-play karetní hru The Elder Scrolls Legends a během následujícího roku a půl stačili slíbit i odložit datum vydání. Pokud jste s napětím čekali, jak tahle záležitost ve finální dopadne, můžete se pustit do zkoumání právě dnes – TES Legends právě vychází!

Pro fanoušky zřejmě nepůjde o nic zásadního – beta běží od loňského roku a veškerý progres se přenáší do plné verze – pokud jste však dosud neměli čas nebo jste se nechtěli věnovat nehotové hře, přichází váš okamžik. Vývojáři se samozřejmě v první řadě obrací na komunitu a vysílají jejím směrem slova díků: „Nebyli bychom tam, kde jsme dnes, kdyby nebylo našich úžasných fanoušků – chceme jim poděkovat, že nám pomohli během uzavřené bety všechno dotáhnout.“

Společně s vydáním hry pak pustili vývojáři do světa i informace o chystaných mobilních verzích – na iPad se dostane 23. dubna, na Androidu se hra objeví v dubnu a na Macu v květnu. Ke slovu pak přijdou i mobilní telefony, s nimi ale v Bethesdě počítají až na posledním místě a očekávat tyto verze můžete až v létě.

A když už jsme u těch dat, vývojáři odhalili také první expanzi – The Fall of the Dark Brotherhood – která vyjde 5. dubna a bude obsahovat nový příběh pro PvE hraní s více než 20 misemi na třech mapách. Rozšíření doplní také 40 nových kartiček a bonusy do TES Online. V létě by pak mělo dorazit druhé rozšíření, pravděpodobně i větší, o kterém však budou vývojáři mluvit až v červnu během veletrhu E3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama