Mount & Blade 2 se chlubí novými screeny
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Mount & Blade 2 se chlubí novými screeny

Mount & Blade 2 se chlubí novými screeny

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

9. 3. 2017 16:06 2
Reklama

Ačkoliv zatím neznáme pevné datum vydání Mount & Blade II: Bannerlord, vývojáři ze studia TaleWorlds už napínají hráče od roku 2012. Tehdy slíbili vydat pokračování původního Warband a vypadá to, že jsou na dobré cestě dojít tomuto snažení na konec. V nejnovějším vydání časopisu PC Gamer se nachází nejnovější galerie obrázků z Calradianského císařství a nutno podotknout, že hra vypadá úchvatně.

Ne nadarmo se o Bannerlord mluví jako o nejambicióznějším RPG od vydání TES V: Skyrim či Zaklínače a otevřený svět spolu s vytříbenými herními mechanismy a perfektní vizuální stránkou by mohl zaujmout i hráče, kteří s původní hrou neměli co dočinění. Všichni ostatní pak musí při pohledu na galerii vrnět blahem, protože od původní hry urazili vývojáři notný kus cesty.

Navíc, Mount & Blade je především o reálném soubojovém systému a jen těžko popsatelném pocitu, že jste skutečně v bitvě mnoha vojáků a váš život je jen bezvýznamnou součástí masivního kolosu. Snad tedy vývojáři nebudou otálet moc dlouho a letos to konečně klapne!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama