Styx má trvat 15 hodin. Nepodporuje PS4 Pro
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Styx má trvat 15 hodin. Nepodporuje PS4 Pro

Styx má trvat 15 hodin. Nepodporuje PS4 Pro

Jiří Bigas

Jiří Bigas

9. 3. 2017 13:07 2
Reklama

Pokračování Styxe s podtitulem Shards of Darkness vychází už 14. března. A my se těsně před vstupem do prodeje dozvídáme další zajímavé detaily. Autoři prozradili, jak je hra dlouhá, nebo to, že zavrhli podporu PS4 Pro.

Hlavní level designer Julien Desourteaux ze studia Cyanide v rozhovoru pro Wccftech prozradil, že hlavní příběhová linka zabere většině hráčů okolo 15 hodin. Slibuje přitom spoustu postav, příběhových zvratů, překvapení i epických momentů.

“Pokud jde o délku hry, dělali jsme spoustu testů. Průměrný hráč dokončí hlavní kampaň Shards of Darkness za 15 hodin, ale to neobnáší splnění všech vedlejších úkolů,” řekl Desourteaux.

Co se technické stránky týče, nový Styx bude podle autorů fungovat v rozlišení 900p a 30 FPS na Xboxu One a 1080p a 30 FPS na PS4. V tuto chvíli ale studio neplánuje žádnou zvláštní podporu pro PS4 Pro, jak je poslední dobou populární.

Zato verze pro PC by měla pochopitelně nabídnout nějaké parádičky navíc, pokud je váš hardware utáhne. Patří mezi ně vyšší rozlišení, kvalitnější textury, rychlejší nahrávání a také lepší anti-aliasing a stíny. Na žádné z platforem ale nebude tento stealth titul podporovat technologii HDR.

Francouzské studio Cyanide v tuto chvíli podle Desourteauxe nepracuje na žádném DLC, ale přemýšlí o nich. Na pořadu dne není ani verze pro Switch.

Styx: Shards of Darkness navazuje na hru Styx: Master of Shadows z roku 2014. Jde už o třetí titul zasazený do světa titulu Of Orcs and Men z roku 2012. Master of Shadows využíval Unreal Engine 3, novinka přesedlala na Unreal Engine 4 a pyšní se i vyšším rozpočtem. Na hře se pracuje od roku 2015.

Autoři lákají na kooperaci, větší prostředí, nové pohyby a animace. Shards of Darkness se odehrává přibližně 20 let po událostech Master of Shadows.

Studio Cyanide už v tuto chvíli dělá hned na dalších dvou hrách. V přípravě má nadějné tituly Call of Cthulhu: The Official Video Game a Werewolf: The Apocalypse.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama