Harmonix pracují na nové hudební hře
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Harmonix pracují na nové hudební hře

Harmonix pracují na nové hudební hře

Pavel Makal

Pavel Makal

10. 3. 2017 16:04
Reklama

Herní společnost Harmonix je pevně spjata s hudebními tituly. Po prvotinách Frequency a Amplitude se na okamžik zabývala karaoke hrami, aby v roce 2005 spustila léta trvající mánii s názvem Guitar Hero. Harmonix navíc stojí i za značkou Rock Band, jejímuž čtvrtému dílu se bohužel nevedlo tak, jak by si firma představovala. Po loňské nové verzi rytmické Amplitude se nyní znovu pokouší o titul, využívající specifický ovladač.

Nová hra se jmenuje DropMix a vzniká ve spolupráci se společností Hasbro, tedy světoznámým výrobcem hraček. DropMix vás v podstatě postaví do role diskžokeje, ale ne tak, jako tomu bylo v případě staršího titulu DJ Hero, k němuž byl přibalen i bizarní mixážní pult. Nová hra funguje na zcela jiném principu.

Vývojáři tvrdí, že DropMix je o rychlém mixování hudebních tracků a vytváření skladeb z jednotlivých částí, které se nacházejí na speciálních kartičkách. Každá karta má na sobě konkrétní část písně, jako jsou bicí, basová linka nebo třeba vokály. Hráči musí karty skládat na zvláštní podložku, která je propojena s bezplatnou mobilní aplikací pro platformy iOS a Android. Skládáním karet se skladba mění v reálném čase.

Zahrát si můžete buď ve dvou nebo ve čtyřech v lokálním multiplayeru. Cílem hry je nasbírat 21 bodů, které získáváte za správné používání karet. Výsledný mix si následně můžete uložit na své mobilní zařízení a chlubit se jím kamarádům. V prvním vydání hry by mělo být k dispozici celých 300 karet a mezi interprety, které hra obsáhne, patří například Skrillex, RUN-D.M.C., Franz Ferdinand nebo LMFAO. DropMix by se měl na trhu objevit v září letošního roku, zatím není jasné, zda bude dostupný i na našem trhu. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama