Nový Quake přinese mapu z Areny
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nový Quake přinese mapu z Areny

Nový Quake přinese mapu z Areny

Jiří Bigas

Jiří Bigas

10. 3. 2017 09:16 1
Reklama

V posledních dnech se opakovaně vracíme k multiplayerové akci Quake Champions od id Software a Bethesdy. Nejprve jsme vás lákali, abyste se přihlásili do uzavřené bety. Posléze jsme se podívali na zoubek nové bojovnici jménem Nyx. A nyní, jak autoři slíbili, přišla řada na arénu Blood Covenant.

Temné gotické prostředí okamžitě jitří vzpomínky na hit Quake III Arena z roku 1999. Video, které najdete níže, představuje první z nové várky map. Další mají následovat. Více podrobností o samotné aréně Blood Covenant pak vývojáři zveřejnili na blogu Bethesdy a pochopitelně také na oficiálním webu hry.

Tady se dozvídáme, že nová mapa je založená na aréně The Camping Grounds z Q3A a jde o novou vizi, v níž ale najdete povědomé pasáže a zbraně na svých místech, jak si to pamatujete. Autoři ale slibují, že dojde i na několik nových tajemství a překvapení. Doplnit své zdraví například můžete v krvavém bazénku uprostřed arény, ale nemáme se tu podle autorů zdržovat moc dlouho. Budete tu dost na ráně.

Místnost s pilíři vám pro změnu dokáže nabídnout takticky výhodnou pozici, pokud si potrpíte na výškovou převahu. Mapa Blood Covenant se stejně jako šampionka Nyx objeví v nadcházející uzavřené betě. V Bostonu si ji tento týden vyzkouší návštěvníci akce PAX East. Na oficiálním webu hry najdete vyčerpávající popis celé mapy včetně nejmenších podrobností.

Více podrobností o hře samotné najdete v našich starších novinkách.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama